от e-trn » 29 Юли 2010, 21:46
Вие къде се впуснахте всички, не вярвам да става въпрос за толкова далечна екскурзия, но да си кажа и аз кои по-екзотични дестинации искам да пробвам. Искам да посетя по-древни места като се почне от Мехико и после Южна Америка Мачу Пикчу. Винаги също съм искал да посетя островите Галапагос и Великденските острови. От Южна Америка също задължително искам да посетя Аржентина, много ми харесва тая страна, като местоположение и природа. Австралия също ми е любима дестинация само да не бяха високи нивата на слънчева радиация, от Азия искам да посетя големите китайски градове и Япония.
Транссибирската жп линия ми напомня на Ориент експрес и от там на Агата Кристи и нейната история. Според мен хубавото в пътуването по тази линия е най-вече общуването с хората, които са се домогнали (особено ако са интересни личности) и специалната обстановка, остава да измислят някакъв тип детективска игра, за да има какво да се прави вместо DVD. По други причини пък монотонността на колелата на влака също въздейства положително.
Ein Teil von jener Kraft, die stets das Böse will und stets das Gute schafft!