Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Всичко за Косата
Re: Всичко за Косата
Все едно моята коса описваш - ту права, ту чуплива, каквато си я направя, точно така - много податлива. Но ми се струва, че бретон ако имах все щеше да хвърчи нанякъде, пък и аз не мога да трая да имам нещо на челото, пречи ми.
In order to be irreplaceable one must always be different.
-
kalispera - Мнения: 1591
Ами аз отскоро съм с бретон, и да ти кажа свиква се, дори е по-удобно защото като се навеждам не ми пречи, и на дължината на веждите не ми се чупи, т.е. ако го начупя да ама аз не го начупвам
, но като стане по-дълъг с около 3-4 см идва една чупка която трудно уротявам, но успявам с кръгла четка много лесно става, след измиване и после нямам проблем до следващото измиване трае...Дори се оказа, че всички повече ме харесват с бретон, а на мен ми беше малко криво в началото, нали знаеш навика да отмяташ косата от челото и като се постригах няколко дни аз отмятам ама то няма какво
Предния път бях с филиран бретон, на една страна, сега се пробвах с дебел бретон надолу...пуста мода

Предния път бях с филиран бретон, на една страна, сега се пробвах с дебел бретон надолу...пуста мода

-
mirrea - Мнения: 1741
Е, сигурно се свиква, няма начин иначе, но надали ще си подстрижа бретон - голяма занимавака ми се струва 

In order to be irreplaceable one must always be different.
-
kalispera - Мнения: 1591
kalispera написа:Е, сигурно се свиква, няма начин иначе, но надали ще си подстрижа бретон - голяма занимавака ми се струва
Не е, моя е подстриган на една страна и откакто го намалих ми е много удобно, може би ако се налагам да го изправям ще е занимавка...сега просто нищо не правя след измиване...
От природата черен цвят за косата
http://pri4eski.net/index.php?option=co ... mid=181358
-
mirrea - Мнения: 1741