Типа на косата ти е почти същия като моя, само че мойта е по-към нормална, и моя косъм е тънък и е леко чуплива, или по скоро както я направя така стои, може да стои и права.
Навремето, като отидох в Гърция от стрес и на нервна почва(или поне така казаха всички лекари)беше започнала да ми пада коса по цели кичури, на места направо нямаше въобще, добре че местата бяха по-скрити и не се виждаше, изпитвах ужас и бях много уплашена.
Започнах да мажа местата с чесън, после с листо от алое, ходих на дерматолог и на вътрешен лекар, вътрешния лекар каза че нямам нищо, дерматолога тогава предположи че е от стрес(сега аз чак стрес не съм усетила но ми беше напрегнато), сложи ми една инжекция на мястото и после ми изписа крем за ставни възпаления представи си...
А дерматолога беше един от най-добрите в Атина... и мазах със всички мазила, като почиствах с дестилирана вода и ми мина, след известно време пак се появи на друго място, пак мазах и пак ми мина, слава богу от много време не се е появявало такова чудо.
Та защо ти разказвам всичко, ако си неспокойна вземи се поуспокой, и знай че щом мойто е минало твойто няма как да не мине... потърси добри лекари, причината може да не е нито дерматологична, нито в косата и ако всичко е наред, гледай да си спокойна!
Има една марка LR-немска е, фирмата работи на принципа на каталожната търговия, т.е. продуктите им ги няма в магазините, те имат много хубави шампоани с алое вера, и имаха точно такъв против косопад, може да ти помогнат, пробвала съм ги ей така от любопитство, но освен мен няма кой да ти го достави...
ето тук можеш да разгледаш продуктите им:
http://www.lrworld.com и ако си заинтересувана ще те пратя при една позната която също им е дистрибутор, виж им каталога, че с моя нет не мога да видя дали имат в момента такъв продукт точно.