Според мен разликата от Гей до подържан мъж е огромна. Гея носи женски дрехи и се гримира, и държанието му е лигаво по-лигаво и от на жените, също така си лакират и ноктите, това за мен е гей...Мъжкото не идва от това с какъв цвят блузка си, или дали имаш косми по тялото а от поведението и излъчването най-вече, например един Гей с каквото и да се облече, каквато и прическа да има ако ще и брада до пъпа да носи пак му личи че е гей, и обратното на истинския мъж и пола да му нахлузя му личи че си е мъж(не казвам сега да почнете и поли да носите), колкото до веждите ако са ти много рунтави е добре поне да са подстригани а тези които ги скубят съвсем и са им като на жена бие на гейско да...
Важно е поведението, излъчването и маниера...Така мисля аз...
Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Грижа за кожата
40 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Грижа за кожата
Симела, пишеш, че използваш розова вода за почистване, правила ли си си лосион от розова вода и масло от жожоба?
-
dora - Мнения: 618
Дора, чувала съм, че лосионът от розова вода и жожоба е добър за почистване на очен грим, но не съм го пробвала.
In order to be irreplaceable one must always be different.
-
kalispera - Мнения: 1591
kalispera написа:Дора, чувала съм, че лосионът от розова вода и жожоба е добър за почистване на очен грим, но не съм го пробвала.
Първо се наклепай, сетне се чуди с какво да се изчистиш

-
megalamer - Мнения: 3761
Мъже----
Хем не разбират нищо от "женските" работи, хем се подсмихват
За ваше сведение, декоративният грим трябва да се почиства старателно преди сън. За тази цел са нужни дегримьори - млека, лосиони, тоници.
Хем не разбират нищо от "женските" работи, хем се подсмихват

За ваше сведение, декоративният грим трябва да се почиства старателно преди сън. За тази цел са нужни дегримьори - млека, лосиони, тоници.
In order to be irreplaceable one must always be different.
-
kalispera - Мнения: 1591
kalispera написа:Мъже----
Хем не разбират нищо от "женските" работи, хем се подсмихват![]()
Те ли не рабират...??? Правят се, че не разбират, като се разкрасим

-
mirrea - Мнения: 1741
Така си МИРЕЙКА!
Само се прават мъжете уж мразели грима, изкустевни коси, нокти и цици а пък като видат некоя натокана мадама и им провисват ченетата да я зяпат.
Само се прават мъжете уж мразели грима, изкустевни коси, нокти и цици а пък като видат некоя натокана мадама и им провисват ченетата да я зяпат.

Весело момиче съм, всяка вечер съм навън~
-
svetlana - Мнения: 315
И аз въпреки,че съм жена не мога да приема мъж с лакирани нокти и изкубани вежди.Но не харесвам и жените с изкуствени гърди и коси.Смятам,че господ е дал на всеки каквото е трябвало и това,че се бъркаме в неговите работи не ни прави по красиви.Представете си една красива мургава жена с изрусени коси.Става невероятно"прелестна"
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
-
чочо - Мнения: 196
чочо написа:И аз въпреки,че съм жена не мога да приема мъж с лакирани нокти и изкубани вежди.....
Мен пък направо ми прилошава, като видя мъж с конска опашка... абсолютно уродлива гледка ми се вижда...
-
megalamer - Мнения: 3761
40 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4