Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

диети и отслабване
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
диети и отслабване
От хилядите диети в Гугъл и различните препоръки за отслабване искам да попитам някой ползувал ли е ефикасна и безвредна диета за отслабване. Разбира се, нещо по-просто, лесно за изпълнение.
-
Зарина - Мнения: 110
Re: диети и отслабване
Probvai s dietata na BAD CAT.
Ima efekt. I to bez da gladuvash koi znae kolko
Uspeh!
Ima efekt. I to bez da gladuvash koi znae kolko

Uspeh!
- Vivaldi
Мойта диета горе долу е така - сутрин кафе без захар
на обед - каквото има сготвено без хляб и вечерта ям салата със сирене и пържени картофки
гарантирам ти че не се надебелява така.
Иначе по някога си ям и сладолед и шоколад и тортички де
на обед - каквото има сготвено без хляб и вечерта ям салата със сирене и пържени картофки

Весело момиче съм, всяка вечер съм навън~
-
svetlana - Мнения: 315
svetlana написа:Мойта диета горе долу е така - сутрин кафе без захар
на обед - каквото има сготвено без хляб и вечерта ям салата със сирене и пържени картофки![]()
Кафе без захар сутрин на гладно е най-ефикасния начин човек да се сдобие с язва на стомаха...спирай го до като е време - по-добре дебела и грозна, но здрава, отколкото слаба и грациозна, но болна

-
megalamer - Мнения: 3761
Дааам, кафето сутрин на гладно и на мен ми е порок. Ами като не съм гладна като стана...Безкофеиновото кафе със сметана и то ли вреди на стомаха?
Казаха ми един начин за отслабване и така, като гледам момичето ми се вижда отслабнало. Не пази никаква диета, но сутрин на гладно изпива сока от половин лимон. Не знам дали не вреди обаче този сок и то на гладно! После си ядяла всичко. Не съм го пробвала, просто защото нямам нужда, затова не мога да ти кажа личното ми мнение. А иначе диети с броене на калории, смесване на видовете храни, по здравословен начин има много, от които също се отслабва. Също знам че и от зеления чай се отслабва, но трябва да се пие по няколко пъти на ден.
Казаха ми един начин за отслабване и така, като гледам момичето ми се вижда отслабнало. Не пази никаква диета, но сутрин на гладно изпива сока от половин лимон. Не знам дали не вреди обаче този сок и то на гладно! После си ядяла всичко. Не съм го пробвала, просто защото нямам нужда, затова не мога да ти кажа личното ми мнение. А иначе диети с броене на калории, смесване на видовете храни, по здравословен начин има много, от които също се отслабва. Също знам че и от зеления чай се отслабва, но трябва да се пие по няколко пъти на ден.
-
mirrea - Мнения: 1741
mirrea написа:Дааам, кафето сутрин на гладно и на мен ми е порок. Ами като не съм гладна като стана...Безкофеиновото кафе със сметана и то ли вреди на стомаха?
Казаха ми един начин за отслабване и така, като гледам момичето ми се вижда отслабнало. Не пази никаква диета, но сутрин на гладно изпива сока от половин лимон. Не знам дали не вреди обаче този сок и то на гладно! ..
Ами помисли сама - то все едно да налееш киселина в стомаха си на гладно.. според мен макар че в началото не води до видими последствия, постепенно стените на стомаха се увреждат... вярно е, че за да се разтвори храната
организма произвежда киселина и я излива в стомаха, но разликата е че в този случай в него има храна...
Кафето на гладно също предизвиква отделянето на киселини.... Не съм лекар и нищо не разбирам от подобни неща, просто изпозвам обикновена логика за тези заключения

-
megalamer - Мнения: 3761
Според мен най-добрия начин е здравословно хранене в комбинация със спорт. Защото резултата от диета без спорт също не е хубав.
-
mirrea - Мнения: 1741
mirrea написа:Според мен най-добрия начин е здравословно хранене в комбинация със спорт. Защото резултата от диета без спорт също не е хубав.
Да, така си е - получава се мършаво, но отпуснато и безформено тяло.

In order to be irreplaceable one must always be different.
-
kalispera - Мнения: 1591
Според мен всякя диета затормозява съзнанието, поне аз така мисля.Виж- еднодневните диети са един вид разтоварващи и дори и да не си пълен , е хубаво да си ги правиш. Друго незатормозяващо нещо, спомагащо отслабването , е пиенето на вода- сутрин, след сън по две чаши, преди ядене - по една, като през целия ден трябва да се изпиват до два литра вода.
-
Симела - Мнения: 529
Познавам хора, които полагат усилия да отслабнат, свалят 2-3 кг и дотам. Може би си е и до ген , но е хубаво човек да се храни по- малко и по- здравословно. Дори и да не смъкнете достатъчно килограми, то поне ще се подобри здравословното ви състояние.
-
dora - Мнения: 618
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2