Страница 1 от 3

Конспирации

МнениеПубликувано на: 29 Май 2012, 21:21
от kalispera
Чували ли сте за HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program ) и какво мислите за нея?
Вярвате ли, че е възможно хората да предизвикват земетресения?

Тайните на проекта HAARP

Проектът “HAARP” или как човекът си играе с ПриродатаRe: Конспирации

МнениеПубликувано на: 30 Май 2012, 17:45
от theclansman
От много време знам за инсталацията/проетка ХААРП, даже веднага след Япоското земетресение започнаха конспирациите с ХААРП. Много се позоваваха на факта, че земетресението идва точно няколко дни след отказа на Япония да подпише някакъв договор (не помня точно за какво се касаеше в договора, но беше доста изгодно за САЩ) ги удари земетресението. Дали има връзка не знам, но много по-запознати от мен с физичните закони, а с самата система казват, че е напълно възможно тази система да повлияе на разломите, с което да предизвика и земетресения....

Лично аз, съм малко скептичен - нито вярвам, че е възможно, нито не вярвам. По средата съм. Защото от една страна ми се вижда твърде фантастично, но пък от друга науката доста напредна, така че си е напълно възможно и това да го можем вече, но да го крият от масата население.

Re: Конспирации

МнениеПубликувано на: 01 Юни 2012, 12:04
от Blind man
Приемайте написаното просто като любопитно четиво и не се впрягайте. Такива легенди за супероръжия се появяват перодично сред нас. Десетилетия наред вече слушам, как на съветско-китайската граница били изпарени цели китайски дивизии с ново суперсекретно оръжие, което дотолкова респектирало нападателите от Китай, че повече не посмяли да приближат границата. Истината се оказа съвсем проста- при конфликта между двете страни са използвани няколко батареи БМ-21, оръжие, с което разполага и нашата армия. Високата плътност на огъня е била достатъчна, за да "вразуми" китайците, а поразените места изглеждали достатъчно внушително, за да тръгнат приказките за чудото-оръжие.

Re: Конспирации

МнениеПубликувано на: 01 Юни 2012, 14:20
от slavian2011
има една приказка , НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ , аз не вярвам на хамериканците, а дали е вярно че са хвърлили убитият терорист Осама бин ладен в океана ааааа? много са технически напреднали и всичко е възможно от тях да се очаква,да не мислите че те ще си признаят без бой,а пък с бой забравят : fifi : аз съм виждал какво правят руснаците с очите си,нищо особено но промениха времето от облачно и дъжд в слънчево и приятно време цял ден ,ще каже някой и ние го можем ,а какво неможем и не знаем ?

Re: Конспирации

МнениеПубликувано на: 02 Юни 2012, 14:10
от svetlana
Можели някои накратко да обясни за какво точно става навъпрос?

Re: Конспирации

МнениеПубликувано на: 08 Юни 2012, 00:45
от kalispera
Конспирацията със земетресението до Перник се засилва от факта, че се случи точно, когато американците решиха да отзоват посланника си Уорлик, който не успя да пробута проекта за шистовия газ и да пратят нов на негово място. И на всичко отгоре, земята се разтресе съвсем близо до столицата, до властимащите, управляващите. :wink:

Re: Конспирации

МнениеПубликувано на: 12 Юни 2012, 00:01
от theclansman
Не знам дали е точно за тази тема, но пак е един вид конспирация. Истината за торентите, а не глупостите бълвани от телевизията....


Re: Конспирации

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2012, 22:39
от kalispera
Случайно гледах предаването по БТВ като го даваха. Голяма тъпотия наистина.

Ако си мислите, че сте на далавера като си теглите филми безплатни филми, грешите. Вие си плащате като цъквате от време на врем върху някоя рекламка :lol: (.., за която собственикът на сайта получава 5 стотинки, които пък ти не ги вадиш от твоя джоб....както и да е.

Re: Конспирации

МнениеПубликувано на: 20 Юни 2012, 01:25
от theclansman
kalispera написа:...

Ако си мислите, че сте на далавера като си теглите филми безплатни филми, грешите. Вие си плащате като цъквате от време на врем върху някоя рекламка :lol: (.., за която собственикът на сайта получава 5 стотинки, които пък ти не ги вадиш от твоя джоб....както и да е.


По принцип, до някъде е така, но той не получава тези стотинки от МЕН, а от този чиито банери рекламира. Аз съм си платил 20 лв месечна такса за интернет, и досега не съм получил допълнителна сметка за цъкане на реклами (даже колко малоумно звучи...)

Re: Конспирации

МнениеПубликувано на: 20 Юни 2012, 23:52
от B-52
Ето на това се вика конспирация!!!! Да живей БГ!!!!!!!!!