Страница 1 от 1

Ако някого го интересува...

МнениеПубликувано на: 08 Ное 2013, 13:21
от megalamer
Тъй като до колкото знам в града няма кабинет на неврохирург, днес в МБАЛ Здраве снимах с телефона това:
DSC05390.JPG

Съжалявам за лошото качество, но все пак информацията може да е полезна за някого.

Re: Ако някого го интересува...

МнениеПубликувано на: 09 Ное 2013, 09:01
от radolag
Да не дава Господ тази нужда...

Re: Ако някого го интересува...

МнениеПубликувано на: 09 Ное 2013, 11:24
от dora
Много полезна информация си дал, Мегаламер, но дано не ми се наложи. Има много хора, които ще имат нужда от това, хубаво е, че ще могат да ползват тази възможност. И във връзка с темата- кой невролог във Велинград е така да се каже най- кадърен? И има ли някой от форумците, който все пак да даде малко повече инфо?

Re: Ако някого го интересува...

МнениеПубликувано на: 09 Ное 2013, 12:20
от megalamer
dora написа:Много полезна информация си дал, Мегаламер, но дано не ми се наложи. Има много хора, които ще имат нужда от това, хубаво е, че ще могат да ползват тази възможност. И във връзка с темата- кой невролог във Велинград е така да се каже най- кадърен? И има ли някой от форумците, който все пак да даде малко повече инфо?

Слушал съм за доктор Ванков - много си разбирал от работата и бил голям специалист, но нямам конкретни впечатления. Тази година лежах в отделението по неврология на МБАЛ Здраве, където завеждащ отделение е доктор Атанасов - един такъв младолик, в началото го обърках с някакво дете, случайно влезнало в кабинета :-)
За кадърност какво да кажа - според мен невролозите колкото и да са кадърни, нямат голям избор за прилагане на лечение - системи с Манитол, таблетки нестероидни противовъзпалителни средства и надежда да отшуми проблема с възпаления нерв... Уви, при мен за 3 месеца адски болки нищо не отшумя и се наложи спешна операция, после втора, после трета... и резултата не е никак задоволителен...
Но за разлика от невролозите, невро-хирурзите поне имат избор да режат или да не режат... Макар че понякога и те не са наясно къде какво да режат...в София лежах в болница с човек, правен 3 операции в Токуда, като и трите пъти са рязали не на мястото, където е проблема... Платил 8 хиляди лева за да му влошат положението... След това се преместил в болницата в която бях, защото чул че лекаря там бил един от най-добрите ... в момента когато говорихме, беше на 6-тата операция... Та искам да кажа, че кадърността според мен е относително нещо и всяко мнение е субективно...

Re: Ако някого го интересува...

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2013, 10:08
от dora
Леле, леле, Мегаламер, за какво говориш? Това ли лято бяха трите операции? Къде е бил възпален този нерв? Мой много близък човек имаше възпаление на троичния нерв- бяха адски болки, казваше , че по-страшни болки от тези никога не е изпитвал.Доста време се мъчи, но само с лекарства.Ти сега как си? Аз страдам от болки в кръста, казаха ми да ходя на невролог, но пък получавам различна информация за невролозите във Велинград- и лоша, и хубава, та се чудя дали да хвана София или да прилагам някое алтернативно лечение.И за да не е толкова трагично писането- кажи, гората не си я забравил , нали? Ходиш ли на излети, правиш ли снимки? И най-важното- сега как се чувстваш?

Re: Ако някого го интересува...

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2013, 10:13
от megalamer
dora написа:Леле, леле, Мегаламер, за какво говориш? Това ли лято бяха трите операции? Къде е бил възпален този нерв? Мой много близък човек имаше възпаление на троичния нерв- бяха адски болки, казваше , че по-страшни болки от тези никога не е изпитвал.Доста време се мъчи, но само с лекарства.Ти сега как си? Аз страдам от болки в кръста, казаха ми да ходя на невролог, но пък получавам различна информация за невролозите във Велинград- и лоша, и хубава, та се чудя дали да хвана София или да прилагам някое алтернативно лечение.И за да не е толкова трагично писането- кажи, гората не си я забравил , нали? Ходиш ли на излети, правиш ли снимки? И най-важното- сега как се чувстваш?

Ето че без да искам, пак станах център на внимание във форума... За да не занимавам форумците със здравословните си проблеми, ще ти отговоря на private :-)

Re: Ако някого го интересува...

МнениеПубликувано на: 10 Ное 2013, 10:43
от dora
Добре, добре, тогава ще чакам хубави снимки! И ти пожелавам оттук нататък всички болести да си отидат от тебе и да очакваме пак твоите увлекателни разкази за горските маршрути!

Re: Ако някого го интересува...

МнениеПубликувано на: 11 Ное 2013, 11:45
от Зарина
Мен ме интересува тази тем, но изпуснах едната дата. Сега ще чакам следващата. Бях на невролог тук, във Велинград, но искам по-компетентно мнение- просто не вярвам достатъчно на тези невролози в града.

Re: Ако някого го интересува...

МнениеПубликувано на: 14 Ное 2013, 11:08
от megalamer
Поради факта, че нямало записани на регистратурата /нещо, което не е упоменато в залепеното съобщение/ невро-хирурга не е идвал на 09.11.2013, а щял да дойде на 16.11.2013. Прегледите са с направление от личния лекар или невролог, или платени - 30 лева.