Ами ето го цупенето, де...
Споделих мнение, различно от общото и се юрнахте: - Улицата не била нужна, понеже Номада го нямало там. Регистрираните и нерегистрираните били едно и също нещо, едва ли не.(това от megalamer). Kalispera ме погва със скуката в перфектната Канада и мераците ми да чета лошотии.
На админа ще му отговоря, че писах за цупене, относно постинг на Vivaldi, за сайта. Той също не даваше съвети, но админа каза, че нямал нужда от съвети. Vivaldi дори и въпроси не задава, за разлика от мен.
Само изрази мнение.
Различно от общото, което сте си самоналожили тук.
Админе, казваш --
"Това как представяме новините и кои новини представяме е изцяло наше решение."
Адмирации за отстояването на позиция!!!
Казваш и друго... Че , "Политика, корупция, това са мръсни неща, поне в България. За сега сме решили, че искаме да запазим една по-положителна и по-неутрална позиция. "
Няма лошо админе, няма лошо Калиспера...
Аз пък си мислех, че това са мръсни неща извън България. Явно във Велинград хората предпочитат розовите очила, и замитат боклука под чергата.
Младите хора!!!
Злободдневните неща, не са злобни неща, админе. Не са и мръсни. Това са нещата, които ти се случват от събуждане до заспиване. Това е ежедневието на всеки човек, без значение на местоживеене. Велинград, Ленинград, Канада или Гранада...Дали си богат или беден, черен или жълт, случват ти се не само хубави нещица.

Да не им обръщаш внимание е "висш пилотаж. Но да се преструваш, че ги няма е меко казано лицемерие, по отношение на самия себе си
Тръбял съм постоянно, че съм в Канада, и звуча комплексирано.
Подскажи ми само:
Къде тръбя?
От седем години съм в Канада. Осем, бях в друга една страна, по-напреднала. А преди това пък 7 години в друга, по-голяма и по-интересна от Канада.
Навсякъде обаче са ме познавали, като Nick from Bulgaria и огромна част от тях знаят страшно много за Велинград. Името на града го произнасят перфектно.
Сигурно си имам комплекси, не те не са на база Дом, Род, Семейство... и т.н
Трябва ли да крия къде живея и работя, за да не тръбя?... За да не съм комплексар?
По-скоро израз, като РУДИМЕНТАРЕН САРКАЗЪМ е интересен по отношение на "самоизпъЧКване", издаващо комплекс.
Че сайта е готин и е работено много... Две мнения по въпроса нямаме!!!
Това, че цитираш Д. Ръмсфелд е страхотно.
... "Ако не ви критикуват, може би не правите достатъчно"....
Ти обаче, хем правиш много, хем хич не се кефиш на критиката.
Дай го малко по-спокойно. Критиката е като карикатурата. -Ако не се засмееш, когато се видиш в нея, значи не си я разбрал.
Имам много добра представа за труда, положен върху картата. Грешката я има (липсата)!
Нека с усмивка я потърсим. Нека дори бъде ТЕМА.
Поздрав от красивата природа на Канада, към още по-красивата на България!