Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Горски местности и хижи около Велинград
Горски местности и хижи около Велинград
Споделете за местности , хижи и разни планински местенца на които се радвате и ви харесват. Ако имате снимки от там пращайте и препоръчвайте места където човек наистина може да си отдъхне от ежедневието и да подиша чист въздух !
Visions of diamonds in my sleep.
-
diamond - Мнения: 42
Re: Горски местности и хижи около Велинград
Може би най-известната местност е "Стария Чарк". Съветвам всички гости на града да си направят разходка до там, когато посетят Велинград.
По-нависоко е много по-красиво. На Кладова, на манастирчето на Елин връх - св. Илия. Все хубави места за посещение.
По-нависоко е много по-красиво. На Кладова, на манастирчето на Елин връх - св. Илия. Все хубави места за посещение.
Bang!
-
e-trn - Мнения: 825
Това е едно от любимите ми местенца в нашата прекрасна гора - Никулева църква. Намира се на половината път от Гергавана към Стария чарк. Благодаря на хората, които създадоха това приятно кътче за отмора сред природата 

In order to be irreplaceable one must always be different.
-
kalispera - Мнения: 1591
Едно от красивите места са "Трите чучура ", но малко са далече.На времето имаше и хубав заслон, масичка , пейки. Сега не знам какво е останало. Като се запролети , ще отида до там.
-
dora - Мнения: 618
Славееви скали мене много ме кефи тази област. Стария чарк също е супер!
Ето малко снимки от там .......
Ето малко снимки от там .......
Something wicked this way comes! Бууу~
-
ghost - Мнения: 57
Ооо там е много хубаво. Малко е изморяващо докато стигнеш, но гледката от там е направо върха!
За пръв път всъщност ходих там миналата година и не съм знаел колко съм пропуснал!

За пръв път всъщност ходих там миналата година и не съм знаел колко съм пропуснал!
Bang!
-
e-trn - Мнения: 825
Кладова , начовото... а иначе на Цепина е много красиво и гледката е невероятна
- glagol
Навсякъде около Велинград е красиво,но който посети града ни , е хубаво и да сепоразходи и малко по- надалече, непременно да отиде до Цепина!
-
Leyla - Мнения: 31
Наистина гледката от Цепина е великолепна
Но има там едни бездни, дето е направо страшно да не паднеш. Хубаво ще е някой да се погрижи да го обезопаси този обект, да му сложат информационни табели, указателни табели как да стигнеш до там, защото я си преставете да не сте местен, как ще стигнете до там?? Някъде да има табела? Дано по някой европейски проект го култивират.

Но има там едни бездни, дето е направо страшно да не паднеш. Хубаво ще е някой да се погрижи да го обезопаси този обект, да му сложат информационни табели, указателни табели как да стигнеш до там, защото я си преставете да не сте местен, как ще стигнете до там?? Някъде да има табела? Дано по някой европейски проект го култивират.
In order to be irreplaceable one must always be different.
-
kalispera - Мнения: 1591
Може ли някой да ми каже хижа в околностите на Велинград, която функционира и в която може да се пренощува?
-
Симела - Мнения: 529