Пак ще сложа малко снимки от там, макар че отдавна съм изснимал всичко което си заслужава да бъде снимано по този маршрут, ...
По шосето към Ачовица:
Тук някой е правил демонстрации, въртейки гуми :
Ачовица в 8.30 сутринта:
Станиловец:
Там, където зиме слънце не огрява - Леден поток след Станиловец:
И тук е много студено:
Вотърно:
Коне пасат на заскрежена поляна:
Пътя достига до заслон, построен от ловци от Драгиново, и според това, което ми обясниха, зад заслона трябва да има пътека, по която не съм минавал още, водеща към Ленцово
Там някъде горе на високото е пътя от Велинград за Начовото:
Нинайси пътека... огледах много внимателно, но не намерих такава...моите приятели сигурно са се избъзикали,
още повече че няколко пъти звънях на телефона да ми кажат повече подробности, а не се обадиха...
Решавам да продължа напред по пътя, да видя къде ще ме отведе и минавам покрай чешма от време оно:
Вървейки напред, достигам до красива поляна
Тук има и вила:
Има даже и беседка, и барбекю:
Да, обаче от тук пътя се спуска надолу и явно отива към Драгиново... нямам избор, освен да се изкатеря право нагоре по почти вертикалния склон за да стигна на Ленцово... така и направих и след отделянето на около литър пот най-сетне съм там:
След дежурната снимка от Ленцово към Милеви Скали
потеглям към Терегово и скоро достигам Барите - много красива поляна:
За разлика от друг път не минавам транзит, а решавам да се огледам наоколо..виждам постройка в горната част на поляната и отивам да видя какво има там:
Откривам виличка и чешма пред нея:
Има и друга:
Терегово -заслон-първа помощ при дъжд и буря:
Зад него в оградено пространство има красива виличка, която забравих да снимам, защото се заприказвах с хората, отишли на пикник там, които настоятелно започнаха да ме канят да се присъединя към трапезата им.
По принцип като ходя по гората пия само вода - от многото ходене стомаха ми се свива на топка, и консумацията на храна или алкохол ми носят големи неприятности /киселини и болки/ впоследствие... Та затова побързах да се махна, за да не настояват отново и отново...
Лакътска Чука:
Пак вила със беседка:
Красота:
Миналата година бях сложил снимка на вилата Бай Брадър, ето го сега и самия него:
Тук вече поканите да седна на масата от настойчиви станаха направо заплашителни, така че нямаше къде да бягам и се присъединих към компанията, макар и за малко

Накрая се сбогувам с тях
и с кучето:
и слизам по-надолу, за да снимам още някоя виличка: , след което продължавам по пътя за Драгиново
Дълбочица - срещам 3-ма невръстни приятели, тръгнали сами на разходка из гората. Но не ги е страх, защото си имат куче-пазач с тях

Ледено студена вода:
И накрая - Драгиново: