Страница 1 от 1

басейни във Велинград

МнениеПубликувано на: 05 Юли 2011, 17:12
от miti1
Здравейте!Понеже ми предстои посещение на Велинград бих желал инфо за басейните в града - кои са за предпочитане,а смятам , че информацията ще е полезна и за други!Моля ако някои има информация за плюсовете и минусите на басейните да я сподели.

Re: басейни във Велинград

МнениеПубликувано на: 05 Юли 2011, 22:56
от mirrea
На мен всички ми харесват. Ти какво търсиш? Спокойствие, или да има развлечения за деца, минерална вода, или не, цената също е от значение, защото варират от 5-6лв.(вход, чадър и шезлонг) до 15лв. доколкото знам?

Re: басейни във Велинград

МнениеПубликувано на: 06 Юли 2011, 20:56
от miti1
Ами да може да се плува,да е удобен и за деца,цената няма значение и дали е с минерална или не пак няма значение.Преди години посетих този на Елбрус и горе -долу ставаше - водата бе винаги чиста.
Дайте някакви предложения?

Re: басейни във Велинград

МнениеПубликувано на: 06 Юли 2011, 21:27
от mirrea
За децата има много хубав парк за игра в комплекс "Зора", минуса е , че се намира на 4км. извън града, водата в басейна е студена и не е минерална. Не е много голям басейна но е спокойно, красиво, намира се в борова гора, не е скъпо.
В комплекс "Амос" е хубаво също, има забавления за децата, водата е минерална и топла, има няколко басейна, намира се по пътя за Драгиново, цената тази година не знам колко е, но ще е по-скъпичко от "Зора".
Централния плаж е хубав, голям басейн, малък детски басейн и съвсем малък басейн с много топла минерална вода, има водна пързалка, но не съм сигурна дали работи, ако някой е ходил нека да каже, цената също не е висока. Минуса е, че в големия басейн водата е студена и се обновява веднъж седмично.
Комплекс "Велина"-лукс, само един басейн обаче, няма басейн за малки деца.
"Терма", намира се в кв. Каменица има 2 басейна, единия е за малчуганите, с топла минерална вода, минуса е че няма нищо интересно за децата.
Аз лично ти препоръчвам комплекси "Амос" и "Зора".
По хотелите има много хубави басейни, но доколкото знам те са само за клиенти на съответния хотел, но ако случайно се бъркам, предвид и кризата попитай за басейна на х-л"Двореца".
П.П. съфорумци, ако съм изпуснала някой хубав басейн допълвайте.

Re: басейни във Велинград

МнениеПубликувано на: 06 Юли 2011, 21:52
от miti1
Благодаря ти,mirrea!Ако има някой друг - да казва.

Re: басейни във Велинград

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2011, 09:12
от kalispera
Аз отдавна не съм ходила по тези басейни, защото съм се психирала не тама зарази и предпочитам солената, морска вода. Но бих те посъветвала да не ходиш на централния плаж, защото там винаги гъмжи от народ и ходят и цигани (тук можете да ме обявите за расистка, но хигиената на циганите не е нужно да я коментирам).
В "Двореца" мисля, че пускат външни лица, но входа е поне 20 лв.

Re: басейни във Велинград

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2011, 09:25
от megalamer
kalispera написа:...Но бих те посъветвала да не ходиш на централния плаж, защото там винаги гъмжи от народ и ходят и цигани ...

Расизъм в действие... :-) Що не си спретнете с theclansman една ловна дружинка и да ходите
за цигански скалпове? :-)
А ти защо си сигурна, че аз примерно ако отида на този плаж, ще съм достатъчно чист за него? Може да съм плувнал в пот примерно, връщайки се от Сютка или подобна някаква дестинация :-)

Re: басейни във Велинград

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2011, 23:58
от kalispera
Мегаламер, изобщо не съм сигурна. Далеч съм от мисълта, че само циганите носят мръсотия и зараза. Аз и затова не ходя много-много по басейни както вече казах.