Страница 1 от 19

Без вода и ток

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2009, 07:52
от dora
Вчера, за пореден път страшно възмутена, писах , че отново са спрели водата и тока. Днес, събуждайки се в седем часа, отново установявам , че няма вода. Кога са я спрели , не знам, но факт е, че сега няма. Омръзна ми да се запасявам с шишета, бидони и кофи вода за тоалетната. Преди работа да си поливаме от шишета със съпруга ми , вместо на спокойствие всеки сам да направи тоалета си. Това ти връзва ръцете, обърква плановете ти и те изнервя....Не знам колко ще е от полза, но от днес започвам да правя статистика на дните, в които спират водата и тока. Ако някой, четящ форума, може да бъде съпричастен с нещо, ще бъда много благодарна...Не знам, сигурно на шега и много несериозно ще приеме Общината представен такъв списък, но след време, смятам да го представя. А сега не ми остава нищо друго, освен да чакам да дойде водата и да се моля да не спират тока!

Re: Без вода и ток

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2009, 12:23
от rocafeller
Нищо ново под слънцето ! Нищо не се оправя, никой не го е грижа и никой не си дава зор ! Това е положението !

Re: Без вода и ток

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2009, 21:17
от kalispera
Тъкмо гледам темата "Без вода и ток" , от долу под нея стои анкетата "Дарение за какво във Велинград бихте направили" и някак си ми се сляха в едно и ми проблесна, че от градвелин като са мислели анкетата, можеха да сложат и опция за подновяване на водопроводите и тръбите :lol: :lol: :lol:

Re: Без вода и ток

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2009, 21:57
от пламен95
В Каменица няма вода от сутринта до следобяд. След като дойде "водата",от чешмата потича жълта течност. :?: :?

Re: Без вода и ток

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2009, 23:22
от intake
Да като дойде водата беше отвратителна ! И все още е......... до кога ще траем не знам ! :twisted:

Re: Без вода и ток

МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2009, 09:23
от kalispera
:mrgreen: Предполагам, че Дорето в момента не е във Велинград, щом е пропуснала да спомене последното спиране на водата, както и да изкометира последната новина в сайта :lol: :lol: :lol:

Re: Без вода и ток

МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2009, 10:02
от rocafeller
kalispera написа::mrgreen: Предполагам, че Дорето в момента не е във Велинград, щом е пропуснала да спомене последното спиране на водата, както и да изкометира последната новина в сайта :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: Без вода и ток

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2009, 16:07
от ghost
И да се оплакваме, все тая ! Но дано греша де и да се оправят нещата. :? :roll:

Re: Без вода и ток

МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2009, 08:42
от dora
Бях извън страната известно време, но разбрах , че положението с водата все още не е овладяно. Водата два - три пъти е спирала, но пък ме обнадежди новината , която прочетох за възстановяване на водопровода, довеждащ вода в Каменица. Дано да спрат тези ВОДНИ неволи!

Re: Без вода и ток

МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2009, 07:11
от dora
Вчера почти цял ден валя еи резуртатът не закъсня. Тази сутрин осъмнахме отново без вода. Само го отбелязвам с ГОЛЯМО ВЪЗМУЩЕНИЕ, защото вече незвам какъв коментар да направя. А е събота. Много от работещите през този почивен ден са планували толкова неща да си свършат вкъщи....но ръцете им са вързани. Ще чакаме днес...