Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Измамници
39 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Измамници
Ами в марксизмаясно е казано - битието определя съзнанието. Това битие, тези трудни условия, влияят върху психиката и съзнанието дори и на по- силните и честни хора, пък да не говорим за тези, които по начало си нямат изграден морал
-
Leyla - Мнения: 31
Винаги ще има измамници ! Важното е хората да се научат и да запомнят как да се предпазват. 

Let me see, two words to sum up my name in reality - growth and patience!
-
independie - Мнения: 23
И аз не съм съгласен с рокафелА. Просто самата мисъл да измамиш някого е по начало неморална, независимо дали го заслужава или не. А за измамниците, както казват в Америка - като са толкова умни, къде са им парите? Като са толкова умни и хитри, що не хванат нещо друго, а с измами се разправят. Или всъщност не са умни, а са селските хитреци! 

Bang!
-
e-trn - Мнения: 825
Около нас е пълно с измамници и хора с черни мисли. Те ни правят и магии за да им вярваме. Трябва да се борим срещу тях, и за всеки случай да си имаме талисмани против уроки.
Весело момиче съм, всяка вечер съм навън~
-
svetlana - Мнения: 315
svetlana написа:Около нас е пълно с измамници и хора с черни мисли. Те ни правят и магии за да им вярваме. Трябва да се борим срещу тях, и за всеки случай да си имаме талисмани против уроки.
Светлана , спри да си мислиш за разни магии и ще видиш колко по-добре ще се чувстваш. Това , че има лоши хора с черни мисли е съвсем различно .Съгласна съм, че има хора, които ходят да им се развалят магии или пък те да направят, но това си е чист бизнес точно на тези измамници.А хората, които ходят при тях си внушават , че им се разваля магия или че те ще направят на някой. В крайна сметка измамниците им вземат паричките си. Не им ги давай и ти, по-добре иди на почивка , за да се откъснеш за малко от всичко, което те дразни .
-
dora - Мнения: 618
Не знам дали тук е мястото да пиша за един вид измама. Във Велинград масово се шири продажбата на китайски стоки, наивният народ купува, защото си мисли , че е спестил нещо от семейния бюджет, като си е купил нещо евтинко. а какво се получава всъщност? Купуваш си бельо или чорапи или някаква дреха, някои неща още от второто пране се прокъсват, чехлите или обувките им се разлепват и т.н. Говоря го от личен опит, защото и аз съм потърпевша, измамена от евтиното предлагане на стоки...Най-лошото е, че не ти приемат дефектната стока обратно, карат те да си купиш за същите пари някой друг боклук и така...търговията си върви.За себе си казвам, че вече никога няма да стъпя в такъв магазин, защото парите , които съм дала за евтиния, ми отиват на боклука. А с малко повече пари, щях да си купя нещо качествено! Та това е , за дребните измами, които от дребни стават на едри...защото такива магазини последователно и всеки ден от продажбата на евтините на вид стоки си правят печалба!
-
dora - Мнения: 618
Хората отдавна са го казали - Евтиното винаги излиза скъпо.
Аз предпочитам да дам повече пари за нещо, но да знам, че ще ми служи дълго без проблеми, вместо да купя някоя евтиния и да ми къса нервите и да трябва пак да купувам наново. А тези китайски стоки са такива боклуци, еднодневки, които обират парите на бедните хора и ги правят още по-бедни. И да - това си е измама.
Дора, според закона за защита на потребителите, всеки един търговец е длъжен да ти приеме рекламацията, независимо дали го е обявил изрично или не - законът е над него и можеш да го осъдиш.
Да вметна и аз за некачествените стоки на една българска фирма Runners. Подариха ми чехли на тази марка, обух ги един ден вкъщи! и след 3-4 часа носене рисунките по вътрешната страна да подметките се изтриха, а едната тотално се скъса. Нямам думи просто какви боклуци правят тези от Runners
За съжаление, нямах касова бележка, за да отида да ги върна.
Аз предпочитам да дам повече пари за нещо, но да знам, че ще ми служи дълго без проблеми, вместо да купя някоя евтиния и да ми къса нервите и да трябва пак да купувам наново. А тези китайски стоки са такива боклуци, еднодневки, които обират парите на бедните хора и ги правят още по-бедни. И да - това си е измама.
Дора, според закона за защита на потребителите, всеки един търговец е длъжен да ти приеме рекламацията, независимо дали го е обявил изрично или не - законът е над него и можеш да го осъдиш.
Да вметна и аз за некачествените стоки на една българска фирма Runners. Подариха ми чехли на тази марка, обух ги един ден вкъщи! и след 3-4 часа носене рисунките по вътрешната страна да подметките се изтриха, а едната тотално се скъса. Нямам думи просто какви боклуци правят тези от Runners

In order to be irreplaceable one must always be different.
-
kalispera - Мнения: 1591
kalispera написа:Да вметна и аз за некачествените стоки на една българска фирма Runners. Подариха ми чехли на тази марка, обух ги един ден вкъщи! и след 3-4 часа носене рисунките по вътрешната страна да подметките се изтриха, а едната тотално се скъса. Нямам думи просто какви боклуци правят тези от Runners![]()
За съжаление, нямах касова бележка, за да отида да ги върна.
Ей това беше новина - от 7-8 год си купувам маратонки само Runners и съм супер доволен, а едни техни джапанки вече ги търкам трето лято

Колкото до китайските стоки на 90% са пълни боклуци. Аз си взех наскоро един ключ за авто свещи - развих 3 свещи и на 4тата се счупи

-
blue_shadow - Мнения: 145
ааааз да кажа също за ранърс че не се хубави.Моийте бели джапанки ги носих точно една седвица и се скъсаха и ги фърлих на бокулка.
Весело момиче съм, всяка вечер съм навън~
-
svetlana - Мнения: 315
Навсякъде е тая светлана !
Беше се позагубила иначе светланче, да не ти е направил някой уроки ?
А относно ранърс-а има много ментета от тях. Правят им (реплики) на едно място което няма как да кажа, но е факт !

Money makes the world go round
-
rocafeller - Мнения: 556
39 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Проблемите във Велинград