от чочо » 01 Апр 2012, 15:35
Вече чистя и мия няколко пъти пред къщи,но от едната страна на дома ми има две необитаеми постройки,от другата страна е още една и следва улица ,от която при дъжд се събира пясъка на целия квартал над нас.Значи ли това,че трябва да изчистя всичко това за да не дишам повече прах.През ден ходя до Пазарджик и Пловдив.Там непрекъснато се мие и вече почти няма прахоляк.Тук на почистващата фирма все нещо не и е дадено.Ми да се откаже.И без това работи без договор и не знам на какво основание въобще и дават някакви пари.
Миреа,чистотата основно се издържа от местни данъци и такси и част от парите са от бюджета.А и не вярвам да няма преводи от бюджета към общината.Това,че от миналата година не са си преценили парите и са задлъжнели с почти 6 милиона не е наша вина.
А и къде са тези които взимат помощи и работят по разни програми на временна заетост.Да ги изкарат на улиците да си заслужат парите,а не да се мотаят по цял ден .
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."