Страница 1 от 2

"СВЕТЛИТЕ" улици на заСПАлата ни столица

МнениеПубликувано на: 04 Окт 2014, 06:56
от komanshe
Става въпрос на уличното осветление на нашия град.

Re: "СВЕТЛИТЕ" улици на заСПАлата ни столица

МнениеПубликувано на: 04 Окт 2014, 08:44
от radolag
Всичко си е на местно ниво ,защото в много градове в ,които няма туризъм са добре осветени, имат ПОСТОЯННО РАБОТЕЩИ фонтани и т. н . В нашия град дори паркингите пред болници и поликлиники са в мрак .Плащаме си данъци ,а цял живот само слушаме от управляващите ,,НЯМА ПАРИ,,и ще продължава до като хората се примиряваме с всичко....

Re: "СВЕТЛИТЕ" улици на заСПАлата ни столица

МнениеПубликувано на: 05 Окт 2014, 22:36
от komanshe
Ето и сега, въпреки че днес е изборен ден, в квартал Каменица всичко е потънало в пълен МРАК! Глутници кучета шетат навсякъде из града! Не стига, че държавата ни спи, не стига, че и градът ни спи, а и уличното осветление е в дълбок сън изпаднало! Докога, г-да управляващи? Докога?!?

Re: "СВЕТЛИТЕ" улици на заСПАлата ни столица

МнениеПубликувано на: 05 Дек 2014, 15:36
от komanshe
По повод "затъналата в мрак" улица "Христо Смирненски" и псетата, бродещи на свобода!!!!!!!!

Отново мрак, отново тъмнина!!!
Докога, питам се, докога????????
Докога ще "дреме" градът ни, господа????
Този въпрос си задавам аз
и искам отговор от Вас!!!!
Коледа иде-празник голям,
а мене ме е много срам
да кажа къде ази живея
и как по улиците не смeя
спокойно да вървя и крача-
това е много трудна задача!
За нас-работещите от зори
из тъмните улици трудно се върви!
Страх те е да не попаднеш на някой пес,
та да не хванеш от него някой бес!!!
За тези, които управляват горе властта,
не им "дреме" изобщо за това!!!!
Те на работа пеша не ходят,
те улиците с колите бродят!
Замислете се хубаво, вие, господа,
докога ли ще продължава всичко това?!?
За празниците градът ни трябва да грее,
а не улицата без осветление да пустее!!!
Та който посети нашия град-
да му "легне на сърце", като роден брат!!!!!

Re: "СВЕТЛИТЕ" улици на заСПАлата ни столица

МнениеПубликувано на: 05 Дек 2014, 16:58
от theclansman
То да беше само улица "Хр. Смирненски" добре, ама то е целият град. Ужким има осветление, ама си грее само около стълба, на 3 метра са "горите Тилилейски". Миналата седмица пред мен щяха да блъснат една жена на пешеходна пътека, като държа да уточня, че шофьора съвсем не караше бързо. Просто беше тъмно като в г** въпреки "осветлението". Онзи ден имаше и смъртен случай, пак на пешеходна пътека..... може би пак заради "осветените улици"..

Re: "СВЕТЛИТЕ" улици на заСПАлата ни столица

МнениеПубликувано на: 24 Дек 2014, 23:10
от radolag
Всички виждаме ЦИГАНИЯТА И ТЪМНИНАТА ПО ЗАСПАЛАТА СПА ... САМО общинарите не живеят тук. Ул. ,, Кирил и Методий ,, В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА НЕ СВЕТИ НИТО ЕДНА ЛАМПА И ТО ОТ ГОДИНИ .ЯВНО ТРЯБВА ДА СТАНЕ ИНЦИДЕНТ ,,НЕ ДАЙ БОЖЕ,, И ВМЕСТО СТОТИЦИ ЛЕВОВЕ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ, ХИЛЯДИ ДА ПЛАТИ ОБЩИНАТА ,АМА ДА ГИ ПЛАТЯТ ОБЩИНАРИТЕ ОТ ДЖОБА СИ ,А НЕ ПАК ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ.....

Re: "СВЕТЛИТЕ" улици на заСПАлата ни столица

МнениеПубликувано на: 06 Фев 2015, 07:21
от komanshe
ПАК ЛИ НЯМАМЕ УЛИЧНО????????????????????????????? МАМИЦАТА ВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Економии, Економии, поне да сме ЕКОстолица, ами и това не сме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Re: "СВЕТЛИТЕ" улици на заСПАлата ни столица

МнениеПубликувано на: 09 Фев 2015, 12:54
от radolag
ТРЯБВА ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ И ДА СПРЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ ,ЗА ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ . ГРАДА Е МРЪСЕН, ТЪМЕН, ДУПКИ НАВСЯКЪДЕ И ВЪЛНООБРАЗЕН ПАВАЖ , ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ,ЧЕ КОГАТО ИМА СНЯГ НЕ СЕ ЧИСТЯТ УЛИЦИТЕ ,А СИГУРНО НА КНИГА СЕ ЧИСТИ ЦЕЛИЯ ГРАД И РАЗЛИКАТА В ДЖОБОВЕТЕ. ...И КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ОТ ДАНЪЦИ... : surrender :

Re: "СВЕТЛИТЕ" улици на заСПАлата ни столица

МнениеПубликувано на: 24 Авг 2015, 11:48
от Blind man
Не е нормално в град, в който се разчита вече единствено на туризма за създаване на работни места, в разгара на сезона да си светим с джи ес емите, когато преминаваме през идеалния му център.
Отидох до общината, за да попитам лично г-н кмета дали счита това за нормално, но на вратата ме посрещна бележка, че отсъства от града. В следващите дни предпочетох да се отдам на положителни емоции и не съм повторил опита си.

Re: "СВЕТЛИТЕ" улици на заСПАлата ни столица

МнениеПубликувано на: 24 Авг 2015, 19:09
от theclansman
То да беше само в центъра.... По цялото протежение на булевард "Съединение" от Чепино до Лъджене, няма НИТО ЕДНА светлина, ако не броим няколко витрини и бензиностанцията. Знам, че е текът ремонти дейности и обстановката е сложна, ама на всичкото отгоре миналата седмица изкопаха и едни хубавички 3 метрови ями, така на по 100 метра една от друга, НЕОБЕЗОПАСЕНИ, така че като си вървиш в тъмнината да си се ровнеш вътре и ако се разминеш с счупен крак/ръка добре. А сега като се прибирах, в участъка от Камъшита до Бар Влади, са натрупали и едни симпатични парченца по 3 метра всяко бетон, на пешеходната пътека, та така ако не е дупка, да е препятствие и да прескачаш. Наистина, в момента тече световното по Лека Атлетика, ама е в Пекин, не във Велинград.