Страница 1 от 4

Невероятно! Община Велинград РАБОТИ!

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2009, 15:20
от e-trn
Преди около две седимици писах за шахтите в асфалтираната отсечка от старите сфетофари към кръговото(гарата), защото там шахтите не бяха направени като хората, а бяха дълбоки по 10-15 см.

Съмнявам се, че технологията на полагане на асфалт и слагане на шахта изисква време от две седмици, но в крайна сметка днеска видях, че въпросните шахти са поправени и сменени и то много добре. По-равна и тепсия не може да е! Много добра работа! Не можах да повярвам! Не знам предизборно ли е (въпреки че сме пред парламентарни избори), какво е, но... БРАВО!

За пръв път Общината ме изненадва и то МНОГО положително! :mrgreen: Гледах от клипчетата Лебанов обясняваше, че почват и ремонти и на улици в Чепино, а на мен веднъж ми се е налагало да ходя там и е много зле положението. Явно бавно, но сигурно Общината РАБОТИ! Четох и за парите, които кмета е намерил 500 хиляди за асфалтиране и към 900 хиляди май бяха за подпорни стени. Браво кмете! Каквото и да говорят не бях чувал някой друг от предишните кметове да е спечелил такива програми!

Само така и очаквам за всички други проблемни улици да се погрижи Общината и ще спомена две от важните такива, според мен... Това е ул. "Тошо Стайков", която е една важна и свързваща улица и ул. "Гергевана", която се явява една от малкото връзки между Лъджене и Каменица. В онзи район всъщност е единствена. Тошо Стайков долу при моста е много зле та чак до Пионерския дом, а Гергевана ще е супер да се направи цялата и да се свърши с тези павета. Ех, мечти! :mrgreen:

Re: Невероятно! Община Велинград РАБОТИ!

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2009, 16:49
от kalispera
Браво на кмета и на община Велинград!
Дано да има повече подобни новини!

Re: Невероятно! Община Велинград РАБОТИ!

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2009, 18:10
от rocafeller
Само така ! За напред още повече. Браво на общината ! На кмета !

Re: Невероятно! Община Велинград РАБОТИ!

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2009, 19:15
от blue_shadow
Има признаци на някакво леко подобрение, НО това тежко наследство от началото на демокрацията до сега не знам как ще се оправи. С това темпо ще трябват мин. 10 години за да се оправят улиците, а и всички знаем колко издържа новоположения асфалт в България... :( За придвижване по улиците в Чепино е необходим БТР, тези павета са много зле - цели улици трябва да бъдат пренаредени!

Re: Невероятно! Община Велинград РАБОТИ!

МнениеПубликувано на: 19 Юни 2009, 19:51
от kapka
Всяка година избори и нещата ще си дойдат на мястото :)

Re: Невероятно! Община Велинград РАБОТИ!

МнениеПубликувано на: 22 Юни 2009, 18:25
от svetlana
Еми нали това и е работата на община Велинград все пак.

Re: Невероятно! Община Велинград РАБОТИ!

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2009, 15:54
от stonys
Да, това и е една от работите на общината - браво. Другата според мен е също работа на общината - градът да изглежда красив и привлекателен, да има ясна визия и стратегия за града, да извършва строителен надзор, независимо от фирмите фантоми извършващи фиктивен и явно добре заплатен"Строителен надзор по ЗУТ". Вдигнете поглед и погледнете безобразното строителство на оранжево-зеленото блокче, ул Л.Димитрова 3, зад кафе Алиби. Новопостроената сграда е потрес, а тя се намира пред прозорците на общината и на главния архитект разбира се. Нима общината нехае за визията на града в самия център?

Re: Невероятно! Община Велинград РАБОТИ!

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2009, 16:12
от e-trn
Оранжевото се търпи.. но това зелено... РЕЗЕДА... много ме дразни. Едно време имаше пластмасови туби в същия цвят. :D Ако Общината тръгне да следи стриктно строителството, сигурно половината "бизнесмени" щяха да изтрещят.

Re: Невероятно! Община Велинград РАБОТИ!

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2009, 20:43
от stonys
Е, човек може да си калява нервите, наблюдавайки цветовите съчетания. Това е най-малкото, боята изглежда АКВАРЕЛНА, а не фасадна, съдейки по потоците и вече започналата да се руши "нова" кооперация. А на общината подписала акта за въвеждането в експлоатация и по специално на гл.архитект ХВАЛА, дано парите са си заслужавали....

Re: Невероятно! Община Велинград РАБОТИ!

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2009, 20:46
от e-trn
Другият проблем там са многото коли! Толкова че широката част при блока се препълва и понякога е много трудно да минеш. И същото важи за отсечката към старата община, където винаги от едната страна има спрели коли и трябва да се чака, понякога много! Аз съм се обаждал на пътна полиция, но те освен да седят и да приемат обаждане явно за друго не стават! Няколко пъти съм се обаждал, резултат няма! :evil:

За боята... Така ли? Хаха, какво е това пестене откъм материали не знам. Човек винаги трябва да получи качество за парите си. Не знам колко струват апартаментите във въпросната кооперация, но се съмнявам цената да отговаря на строителството.