Страница 1 от 38

Транспорт

МнениеПубликувано на: 12 Фев 2009, 15:54
от independie
Абе искам да отворя една тема за транспорта в града ни, градския транспорт. Доволни ли сте от него, цените как ви се струват. Състоянието на спирки, автобуси ?!?? Лично мое мнение е, че градския транспорт е ЛЕШ ! Защото има толкова много бакшиши, а ако беше както трябва нямаше да са толкова..... :roll:

Re: Транспорт

МнениеПубликувано на: 12 Фев 2009, 16:44
от e-trn
За щастие мога да си позволя да не полвам градския транспорт.
Спомням си иначе какво изживяване беше, когато бях малък и за деца под 6 години мисля, че беше безплатно... как като няма какво да се прави се возим по рейсовете. :P

Иначе сега тези зелините миниавтобусчета ми приличат на някакви болнични автобуси пълни с пациенти.

Re: Транспорт

МнениеПубликувано на: 12 Фев 2009, 20:55
от ghost
:lol: абе като цяло горе долу е хубав градския транспорт. Бих препоръчал - да са по-чисти автобусите и по-ефтини билетите!

Re: Транспорт

МнениеПубликувано на: 20 Фев 2009, 20:23
от diamond
То сме един град...... та да ни беше транспорта проблем ама...... иначе лично на мене градския транспорт ми се вижда някак смешен

Re: Транспорт

МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009, 18:36
от theclansman
градски транспорт не съм използвал вече няколко години, и слава богу. как билета за такова малко разтояние може да е 60ст???

Re: Транспорт

МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009, 19:18
от kalispera
Ами така, как може, като има монопол, монополиста може да си прави каквото си иска. В София билетчето е 1 лв., ама София - голема :lol: Тука за км с рейс ти искат 60 стотинки. Не че е толкова много, но на фона на доходите на велинградчани, не е малко. При положение, че бабите си броят стотинките за хляб и кисело мляко :roll:

Re: Транспорт

МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009, 22:46
от glagol
Максимум трябва да е според мен билетчето 30 стотинки! И тва са му много на бея ! Не стига, че пусна като автобуси некви зелени кубчета ами и 60 ст. ! :evil: Ей Беев земи си малко поука от това което пищат тука ! Пък тогава може и да ти се понапълнят автобусите ! :lol: То за това всеки си взима таксита! А бакшишите са отделна тема. Тва са напаст божия :lol: :roll:

Re: Транспорт

МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009, 22:54
от independie
:lol: :lol: :lol: Беевска му работа, много се вживява и се мисли за умен ама нищо не може да направи като хората! Е тука като се караха на скоро на центъра с кмета две думи не може да обели, едно и също си повтаря! Обградил се е с хора които мисли че му дават акъл ама и те за нищо не стават! Това стана малко офтопик де но..... За транспорта аз си казах мнението като започнах темата! Нека на Беев хората да влезат да напишат нещо от негово име , че той нали е много зает !

Re: Транспорт

МнениеПубликувано на: 15 Авг 2009, 11:09
от mirrea
Фидел Беев се беше защитил по тази тема в един друг форум,че с транспорта се занимават брат му и баща му и той не можел да отговаря вместо тях.

Re: Транспорт

МнениеПубликувано на: 20 Авг 2009, 22:46
от L'OLA
Е транспорта ни е направо на ниво :D същия като в столицата- гоним столичните тарифи, имаме си същите "удобни маршрутки" като на столичаните... абе направо какво ли да иска повече човек :!: но има какво- по-евтини билети, защото е абсурдна цена за нашия град и също така не би било зле да хванат господата Бееви (казвам господата, защото не се знае кой от тях отговаря за транспортта) да махнат тези малки "автоконсерви", защото са пълна скръб!!!