Страница 1 от 3

Култура

МнениеПубликувано на: 11 Мар 2009, 22:02
от diamond
Трябва ли да ива повече културообществени прояви в града ни ?

Re: Култура

МнениеПубликувано на: 12 Мар 2009, 12:40
от kalispera
То първо трябва да има култура, а после културни провяви. Не може едни неуки и необразовани хора, които нехаят за нещата извън материалния им свят, да произвеждат културни събития. А това се възпитава и гради в училището, различни клубове по инетереси в областта на изкуството и спорта, в семейното възпитание. Първо те трябва да са на ниво, а после културните прояви. ИНаче какво ще покажем?
Но ако мисълта ти е, че няма примерно концерти и постановки, които да гледаш в града ни - какво да ти кажа, малък провинциален град, не можеш да очакваш да дойде Мадона тука или да посторят театър. :mrgreen:

Re: Култура

МнениеПубликувано на: 12 Мар 2009, 17:33
от e-trn
Ахахха.
Калиспера, твоя коментар в началото все едно слушаме професор Вучков :mrgreen: :mrgreen:
Иначе е така. Има може би културни хора, но са малко за да създадат сносно културно общество.

Re: Култура

МнениеПубликувано на: 12 Мар 2009, 18:56
от kalispera
Хаха, Вучков, Вучков...ама аз съм фен :mrgreen:
и за много работи е прав човека, само той се осмелява открито да назовава нещата с истинските им имена

Re: Култура

МнениеПубликувано на: 13 Мар 2009, 18:39
от theclansman
определено ТРЯБВА да има повече културообществени прояви в града ни!

Re: Култура

МнениеПубликувано на: 04 Май 2009, 11:43
от svetlana
И аз искам да има повече меропрятия като концерти напримерно. Миналата година като дойде Слави Трифонов беше супер и затова мисля че трябва да се канат повече такива певци и в Велинград. И ние засложаваме да се веселим пък не можем да пътуваме по разни градове където пеят звездите защото излиза скъпо.Но ако дойдат тука на место ще отида с удолоствие.

Re: Култура

МнениеПубликувано на: 04 Май 2009, 11:50
от dora
Светлана, хубаво е ,че обичаш да ходиш на културни мероприятия, вместо да ходиш на разни врачки, но изкарай преди това някакъв курс по правопис и правоговор. Това си е за теб, не знам на колко си години, но ако си млада, жалко , че се излагаш така. Ако продължаваш да пишеш коментари, викни си някой да ти контролира грешките.

Re: Култура

МнениеПубликувано на: 04 Май 2009, 11:55
от svetlana
Виж какво, Дора, тука е форум да да може всеки да си исказва мнението свободно. А не такива учителки като теб да прават постояно забележки за провписът. И искам да се възмута също че няма бутон за порверка на правописа когато пишеш мнението си защото в друите форуми дето посещавам има такъв буотн и като го кликна автоматично ми поправя грешките.

Re: Култура

МнениеПубликувано на: 04 Май 2009, 12:01
от dora
Първо, не си познала- покрай манията ти за врачки , мислиш , че си станала гадателка - никаква учителка не съм , второ, за да не те критикувам вечно , наистина е хубаво автоматично да се проверяват грешки и трето , все пак в живия ти контакт с хората речникът ти ще остане такъв прост, затуй съвсем сериозно ти казвам - вземи се култивирай малко. И не се сърди, ти просто не знаеш колко много се излагаш...

Re: Култура

МнениеПубликувано на: 04 Май 2009, 12:04
от svetlana
Даже вече почвам да се съмнявам да не си мойта класна :mrgreen: под друго име. Бъзик бе :lol:
Грешки та грешки. Ти па си безгрешна, айде моля ти се! Недей да издребняваш така ставаш смешна ти - дребна душа. Трябва да бъдем както се казва над нещата ако разбираш какво значи това.