Страница 1 от 1

Не ходете на ГТП в "Чепино автотранспорт"

МнениеПубликувано на: 05 Дек 2013, 14:31
от fba
Ето и моя случай.Колата ми е с газова уредба от 04.2013г.,през месец юни 2013г.трябваше да отида на годишен технически преглед.Така отидох в "Чепино автотранспорт"-Велинград.Момчетата направиха преглед на колата,но не попитаха има ли газова уредба колата-то бе видно и по стикера и след като отвориха капака на колата.И така приключи прегледа,платих 25лв.След като се заговори за смяна на талона на кола с газова уредба,отидох пак в сервиза на Бея да попитам,защо в талона за прегледа не пише,че колата е с газова уредба,те ми казаха,че отделно се заплаща за преглед на газова уредба-15лв.-значи прегледа се връзва 40лв.Обаче колата трябвало да има паспорт на газовата уредба,а аз имам само гаранционна карта на газовата уредба за 2 години и съответно тази гаранционна карта само при Бея не важи,докато при другите сервизи се признава.Така че който иска да няма неприятностти и да плаща най-скъпия ГТП във Велинград да не ходи в "Чепино автотранспорт"-Велинград.

Re: Не ходете на ГТП в "Чепино автотранспорт"

МнениеПубликувано на: 08 Дек 2013, 09:57
от radolag
Колега, нещо си се объркал ,не бъркай ,,паспорт ,,с гар .карта. Паспорта се издава от оторизирания сервиз поставил газ. уредба и при ГТП се представя паспорта, а това,че повечето сервизи си затварят очите и минаваш с гар. карта е друг въпрос .И наистина се заплаща допълнително за газ уредба.

Re: Не ходете на ГТП в "Чепино автотранспорт"

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2014, 12:46
от Krasimir
ГТП в "Чепино автотранспорт" минават всички видове МПС най евтино, много бързо и без да се изискват купища документация. В този пункт се изисква само голям, малък талон -може и преснимани и застраховка гражданска ,друго абсолютно нищо.Няма върнати коли, защото харата си ги гледат и държат на състоянието на МПС -тата си.Който желае да завери газовата си уредба се плаща допълнително,който може да се оправи по газстанциите без да му изискат такъв заверен документ,няма смисъл да заверява газта.
До края на годината се очаква Велинградските местни данъци и такси да се обвържат с пунктовете, за да неможе да не си плащал данъци и да минаваш на преглед,но спокойно и тази мярка няма да сработи в ГТП Чепиноавтотранспорт..така че бележка от даначно не се изка и никога няма да се изка в този пункт ;)))

Re: Не ходете на ГТП в "Чепино автотранспорт"

МнениеПубликувано на: 02 Юли 2015, 09:57
от Krasimir
По повод публикацията на. fba. В Пункта за ГТП Чепиноавтотранспорт ЕООД - заверка на газова уредба е БЕЗПЛАТНО !!!
Ако сключите гражданска отговорност при който и да е брокер от Община Велинград и ви даде талон за отстъпка - получавате 30% отстъпка от ГТП прегледа веднага.