Страница 1 от 3

За футболня отбор на града ни....

МнениеПубликувано на: 11 Фев 2009, 21:29
от diamond
Може ли да се нарече отбор във всичкя смисъл на думата, какви подобрения може да се направят и какво ни липсва за да имаме един футболен отбор на ниво и от класа ?! :?

Re: За футболня отбор на града ни....

МнениеПубликувано на: 11 Фев 2009, 22:23
от e-trn
А? Какво? Че и футболен отбор ли сме имали! :lol:
Не знам дали нещо е останало между бизнес игрите на някои личности от града!

Някога, т.е. преди доста години "Чепинец" беше много добър клуб. Дойдоха частните интереси и клуба се развали. Сега иди го оправяй! :evil:

Re: За футболня отбор на града ни....

МнениеПубликувано на: 12 Фев 2009, 20:56
от ghost
За нищо не става нашият отбор,,,,,,,,, ама то няма и пари де! Няма и иницятива за подобрение....... абе въобщеее :roll:

Re: За футболня отбор на града ни....

МнениеПубликувано на: 16 Мар 2009, 17:17
от rocafeller
Ами то не им дават хубав терен да тренират, нямат средства, няма как при това положение отбора на града ни да е в добро състояние. Дано нещата се подобрят. :!:

Re: За футболня отбор на града ни....

МнениеПубликувано на: 09 Юни 2009, 19:04
от e-trn
Някой бил ли е на последния мач на Чепинец? Играли са срещу Малеш и на стадиона е имало много цигани и цигански истории, разправии.. Въобще било е голям цирк.

Re: За футболня отбор на града ни....

МнениеПубликувано на: 29 Юни 2009, 13:08
от gogata75
e-trn написа:Някой бил ли е на последния мач на Чепинец? Играли са срещу Малеш и на стадиона е имало много цигани и цигански истории, разправии.. Въобще било е голям цирк.

А ти беше ли на този мач. Нашия отбор се представи на едно много добро ниво и надигра водача на групата. Цигани имаше но те бяха от гостуващия отбор. Незнам за какви цигании говориш не е станало нищо. Просто се получи един празник за феновете.

Re: За футболня отбор на града ни....

МнениеПубликувано на: 29 Юни 2009, 17:00
от e-trn
Не съм бил. Ако съм бил нямаше да питам :D
Така ми разказаха. И ми стана странно и попитах.

Ти от отбора ли си или си фен просто?
Защото каквото и да си говорим Чепинц оцелява, той не побеждава. Това е като да преживяваш вместо да живееш. За това не са виновни само футболистите, а липсата на отдаден треньор и достатъчно тренировки, липсата на добро място за тренировки и мотивираност при футболистите.

Сега пак сме във групата и какво от това? Всяка година с много усилия успяват да се задържат във В група.. и това е, никакви по-сериозни победи.

Re: За футболня отбор на града ни....

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2009, 16:25
от gogata75
Не съм част от отбора фен съм но съм винаги много близко до отбора и съм на ясно със всеки един проблем. В момента най-голямия проблем е липсата на база за тринировки и провеждане на официалните срещи. иначе и триньора и играчите са тостатъчно мотивирани. И като последно в момента върви подписка " Да спасим футбола във Велинград"

Re: За футболня отбор на града ни....

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2009, 16:44
от e-trn
Те Фидел хубаво го бяха затворили, да си беше стоял там. Аз чух и че Доган ще затварят. Да ги изловят всички тея депесари. И Общината да хване да провери договорите за концесия за стадиона и най-малкото нарушение да има (а то има) да си върне стадиона. Това е решението.

Re: За футболня отбор на града ни....

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2009, 16:46
от Frik
gogata75 написа:Не съм част от отбора фен съм но съм винаги много близко до отбора и съм на ясно със всеки един проблем. В момента най-голямия проблем е липсата на база за тринировки и провеждане на официалните срещи. иначе и триньора и играчите са тостатъчно мотивирани. И като последно в момента върви подписка " Да спасим футбола във Велинград"


Напълно съм съгласен с думите ти и в подкрепа на тях само ще приложа интервюто с треньора Димитър Муртин