Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Фитнес, тонус, грижи за тялото.

Да обсъдим спорта във Велинград!

Re: Фитнес, тонус, грижи за тялото.

Мнениеот rocafeller » 02 Ное 2010, 18:02

Закрит басейн има до хотел Маркита, може да питаш някой как да стигнеш до там или с такси. За фитнес мога да ти кажа но една жена сред 10 мъже не знам как ще ти е... относно сауната, само по хотелите ;)
Money makes the world go round
Аватар
rocafeller

Мнениеот Nat » 04 Ное 2010, 13:14

Хм, уви май ще е по-сложно със сауната от колкото си мислех. Днес проверих как стоят нещата в Рим (хотел, ресторант и обществена баня със сауна, вани и парна баня). Та там ми казаха, че сауната и парната баня се ползвали само от гостите на хотела!? Иначе ваните изглеждаха добре (май са в най-добро състояние от останалите в града, вероятно защото са най-нови).
Nat

Мнениеот Nat » 04 Ное 2010, 13:15

А какво е положението с услугите в хотела св.Спас в Чепино?
Nat

Мнениеот mirrea » 04 Ное 2010, 13:26

Nat написа:А какво е положението с услугите в хотела св.Спас в Чепино?

За "св. Спас" не знам, попитай на място във всички хотели. Преди време съм ползвала закрит басейн, фитнес и сауна в х-л "Велина", в "Двореца" и "Олимп". Тенис корт има в х-л "Селект", ако те интересува.
Аватар
mirrea

Мнениеот Nat » 04 Ное 2010, 13:51

Благодаря, ще проверя и споделя.
Nat

Мнениеот Nat » 10 Дек 2013, 14:16

Леле, какво отплесване! Ето какво проверих тогава. Обадих се на всички хотели да ги питам за плувен басейн, сауна, парна баня и изобщо какво предлагат и на какви цени. Единственото, което беше прилично беше хотел Клептуза в Чепино до гарата. Май цената беше 12 лева за цял ден, като освен сауна и парна баня, имаше 3 малки закрити басейна, които не стават за плуване, единия е детски, а другия джакузи. Изненада ме зала за релаксация, в която има нагряти "шезлонги" от плочки и би трябвало да има приятна музика, но като попитах защо не пуснат наистина нещо релаксиращо се оказа, че им е бил откраднат диска. Та на това място има още вани, но те са май само за процедури и се плащат отделно, както и масажи. В цената влизаха още фитнеса и душовете. Ако не сте гост на хотела имаше и съблекалня, но шкафчетата не се заключват, така че не взимайте нищо ценно със себе си.

Благодаря за препоръките Миреа, ще имам време този път да посетя само един от тях.
Nat

Мнениеот radolag » 15 Дек 2013, 09:23

хотел ,,Енира ,,ползване на СПА центъра ,20 лв на ден -закрит басейн 33," джакузи 44", сауна ,парна баня ,зала за релакс с топли лежанки ,ледено ведро и музика . На мен ми харесва , а и е много чисто.... няма фитнес
radolag

Предишна

Назад към Спорт