Чочо виж сега... ТИ съм сигурен, че ще крадеш, както всички останали. Разбери го, че колкото и да си честен и достоен няма как да не крадеш освен ако другите около теб не са като тебе. А аз съм сигурен, че ти ако си кмет също ще се облажиш. И това да не хванеш сега да ми се тръшкаш и кълнеш и т.н. че няма. И нищо лично, да не ми се обиждаш нещо. Не те познавам, но няма такъв човек който да не си оправи семейството поне. Всеки така си мисли и вика, аз ще съм най-честния, най-добрия... бля бля... Това няма как да стане докато ГЛОБАЛНО не се промени света и мисленето на хората.
чочо написа:И ще се постарая поне 50 % от предизборните ми обещания да се изпълнят
Защо като всички ще обещаваш без да си сигурен, че ще си изпълниш "списъка" ? Това нещо "предизборни обещания" като го чуя и ми се

Колко години наред ВИ се обещава бе хора, не разбрахте ли, че не сатават нещата с обещания, обещай да опиташ ама не обещавай, че ще направиш. Общо взето това си заслужаваме, защото все още сме си мноооооооооооооооооооооооооого прост народ. Та така чочо..