milinka написа:Какви кръпки какви 5 лева,хора?!Някой правил ли е опит да мине разстоянието по тъй нареченото околовръстно от входа на града до Клептуза?Това е толкова трудна задача, колкото да си оближеш собствените вежди с език!!!Дупките са не просто дупки,а ями,големи колкото язовир Доспад и са навсякъде,няма как да ги избегнеш.Най-лошото в цялата ситуация е,че хората наоколо са в капан,защото жп линията няма прелез наблизо и живеещите там карат по километър и нещо и в едната и в другата посока за да могат да се озоват в по-нормалната част на ''Спа столицата''.Там живеят доста хора и не знам как успяват да отделят пари от скромните си бюджети за неизбежните постоянни ремонти на колите си,а общината иначе си прибира данъците.Ей,това е престъпление,ако не ми вярвате се разходете и си направете научен експеримент,който за жалост може да ви се наложи да заплатите поне с някой амортисьор или нещо от сорта!
e-trn написа:
Преди няколко дни на излизане от града видях, че в началото околовръстния път е направен. То се вижда горе-долу до гробищата, от там нататък не знам за какво иде реч, но като гледам това ще е тази година. Догодина повече!![]()
Назад към Проблемите във Велинград
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта