Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Дамски аксесоари

Форум за жени!

Дамски аксесоари

Мнениеот Симела » 31 Юли 2012, 13:52

Обичате ли аксесоарите, които придават особен чар на жената и я допълват? Какви аксесоари предпочитате? Споделете в темата.
Аватар
Симела

Re: Дамски аксесоари

Мнениеот Зарина » 31 Юли 2012, 22:30

Любимият ми аксесоар е герданът. Много обичам да ме изненадват с подарък гердан и винаги намирам как да го съчетая с облеклото.
Изображение
Аватар
Зарина

Мнениеот missmall » 31 Юли 2012, 23:17

Аз предпочитам обеци/обици (имам съмнения за правописа) имам около 80 чифта, някои от които не съм слагала, но да има :P и по-малко пръстени :) просто не мога да се спра :wasntme: Харесвам и шалове :)
missmall

Мнениеот dora » 03 Авг 2012, 14:13

Много обичам да нося ОБИЦИ. За съжаление не мога да си купувам често нови, но затова пък редовно ги нося. Обичам да ги съчетавам и с подходящ гердан, когато имам възможност.
Изображение
Аватар
dora

Мнениеот kalispera » 04 Авг 2012, 13:33

Обичам ги. Могат да създадат уникална визия дори набазата на семпла рокла. Привърженичка съм на правилото обувките, чантата и коланът да са в един цвят, въпреки че напоследък не било модерно. За мен е стилно и се старая, да ги подбирам поне в една гама. Шарените шалове също са много "силен" аксесоар. Шапките ми харесват, но не съм свикнала с тях.
Изображение
Виждам, че говирите и за бижута. Не обичам много да се труфя с бижута. Имам правило и за техния брой - не повече от 3-4. Например обици, пръстен и колие. Два пръстена на един пръст, пръстен на всеки пръст, няколко реда синджирчета на врата, и n на брой обици, за мен са кич.

Какво имаме тук? Едни големи обеци и една гривна. Достатъчно.
Изображение
Друго, за което се сещам, са слънчевите очила. Тук също много често се греши - избират се не само модели, които не пасват на формата на лицето, цвета на косата и т.н., но и чисто стилово не подхождат на човека или тоалета му. Често виждам елегантно облекло, съчетано със спортни очила или очила тип маска. Комично е. Или пък спортен екип с елегантни слънчеви очила и недай си боже - златни ланци.

Ето още един пример за кич.
Изображение

Взети поотдерно и очилата и обеците и гредана, че дори и банския на златни точки са хубави. Комбинацията обаче е претруфена и въпреки, че всичко е Булгари, дамата изглежда като евтина.... Ако осатне само по бански и очила, ще е далеч по стилна. И точно тогава, ще се откроят скъпите й очила и скъпия й бански.
In order to be irreplaceable one must always be different.
Аватар
kalispera

Мнениеот teodora55 » 29 Окт 2015, 23:15

Супер, много ми харесва.
Аватар
teodora55

Назад към Eва