Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Измамници
39 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Измамници
Брей! Не съм предполагала, че правят ментета на Runners. Като че ли са някаква световно известна марка, та чак "реплики" да им правят. Много ме учудихте 

In order to be irreplaceable one must always be different.
-
kalispera - Мнения: 1591
В всяка малка фабричка за обувки могат да направят реплика на каквото си искат, всеки знае колко има близо до нас такива фабрички за обувки. А около Пловдив има няколко интересни такива фабрички. А Ранърс са доста зарибени по тях младежта, така че ...
Money makes the world go round
-
rocafeller - Мнения: 556
явно и мойте са били от некоя от тея фабрички 

Весело момиче съм, всяка вечер съм навън~
-
svetlana - Мнения: 315
Искам да споделя разочорованието си от храната, която ядем, което за мен е също измама-наглед дребна, но всеки ден тъпчейки организма с некачествени продукти, знаете какво се получава. Всичко това води до различни заболявания. Сирене, кашкавал , кисело мляко, кремвирши, наденици и да не изреждам повече- кажете, кое е истинско!? Наскоро си купих билкови чайове на филтър- липа, шипка и т.н. - ГОЛА ВОДА, както се казва в един популярен народен израз. НИКАКЪВ МИРИС, НИКАКЪВ АРОМАТ НА БИЛКИ ! Взех и плодови чайове - единственото истинско в тях е изкуственият оцветител и ароматизатор. Между впрочем, може ли някой да ми препоръча фирма, чийто чайове са качествени?
-
Симела - Мнения: 529
Симела написа:Искам да споделя разочорованието си от храната, която ядем, което за мен е също измама-наглед дребна, но всеки ден тъпчейки организма с некачествени продукти, знаете какво се получава. Всичко това води до различни заболявания. Сирене, кашкавал , кисело мляко, кремвирши, наденици и да не изреждам повече- кажете, кое е истинско!? Наскоро си купих билкови чайове на филтър- липа, шипка и т.н. - ГОЛА ВОДА, както се казва в един популярен народен израз. НИКАКЪВ МИРИС, НИКАКЪВ АРОМАТ НА БИЛКИ ! Взех и плодови чайове - единственото истинско в тях е изкуственият оцветител и ароматизатор. Между впрочем, може ли някой да ми препоръча фирма, чийто чайове са качествени?
Преди няколко години чайовете с надпис на кутийката "БИОПРОГРАМА" бяха много ароматични, не знам дали ги има още по магазините. Но по принцип не съм привърженик на пакетираните чайове - преди години ми разказваха за един изкупвателен пункт в Чепино- близо до станцията на тотото - как билките в него с месеци се търкаляли по пода преди да отидат за пакетиране, и плъховете и мишките редовно ги препикавали...
А в околностите на Велинград растат чудесни ароматични чайове- мащерка, жълт кантарион, листа от синя и червена боровника, дива мента, има и много шипки.
-
megalamer - Мнения: 3761
Точно на БИОПРОГРАМА си взех миналата седмица - мента и липа. Пълен боклук, не пия чай, а просто гореща вода без никакъв аромат
По принцип и аз съм привърженик на идеят да си събира човек сам билките - хем разходка из природата, хем истински чай.

По принцип и аз съм привърженик на идеят да си събира човек сам билките - хем разходка из природата, хем истински чай.
-
kalispera написа:Точно на БИОПРОГРАМА си взех миналата седмица - мента и липа. Пълен боклук, не пия чай, а просто гореща вода без никакъв аромат...
Еми начи "нищо вече не е като едно време" - както казват старите хора

-
megalamer - Мнения: 3761
Случайно попаднах на билков чай "Тоника", на местен велинградски производител, има богато разнообразие, пише че няма примеси, оцветители и ароматизатори. Купих си от риган, пия, но силния мирис на набраната от теб билка го няма.
-
Симела - Мнения: 529
Преди няколко часа ми се обади брат ми и ми сподели следното(понеже обзавежда нов апартамент обикаля по големите магазини в Сф.) Бил в някакъв голям магазин за мебели и като излязъл на паркинга една от гумите на колата била срязана, валяло дъжд и той побързал да смени гумата, хубаво но нещеш ли чантата му изчезнала, обърнал се към управата на магазина и хората му пуснали видеозапис брат ми излязъл с чантата от магазина, в нея били всичките му документи и пари. Явно докато е сменял гумата крадците са го обрали, отишъл в полицията за да разкаже за случая и да каже за документите( имал е и банкови карти, но е съобщил веднага в съответните банки) и там от същия паркинг за деня били ограбени и други хора и той дефакто ги засякъл.
Хора внимавайте, като видите срязана гума, може да ви се случи и по път и крадците да карат след вас и да ви сигнализират за повреда и после да ви предложат помощ с цел да ви ограбят, а ако се усетите и да ви набият най-малкото.
В подозрителни ситуации не се доверявайте на никой!!!
Хора внимавайте, като видите срязана гума, може да ви се случи и по път и крадците да карат след вас и да ви сигнализират за повреда и после да ви предложат помощ с цел да ви ограбят, а ако се усетите и да ви набият най-малкото.
В подозрителни ситуации не се доверявайте на никой!!!
-
mirrea - Мнения: 1741
Миреа, това, което пишеш е ужасно
Толкова са обеднели и обезверели хората в България, че са готови да измислят какви ли не начини, за да откраднат и измамят другите си обеднели съграждани. Отвратително е. Хубаво е, че го споделяш, за да могат повече хора да научат и да се предпазят.

Толкова са обеднели и обезверели хората в България, че са готови да измислят какви ли не начини, за да откраднат и измамят другите си обеднели съграждани. Отвратително е. Хубаво е, че го споделяш, за да могат повече хора да научат и да се предпазят.
-
39 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Проблемите във Велинград