kalispera написа: Така че, тези щуротии с разходките и липсата на необходимост от автомобил във Велинград, си ги задръж за себе си. Конкретно в твоята ситуация, може и да е о.к., но не важи за всички велинградчани.
Ех, kalispera

kalispera написа: Така че, тези щуротии с разходките и липсата на необходимост от автомобил във Велинград, си ги задръж за себе си. Конкретно в твоята ситуация, може и да е о.к., но не важи за всички велинградчани.
OPP написа:Не е по темата, но...
аз нито съм еколог някакъв, нито опазвам природата съвестно. но ще ви кажа нещо, не се правете на много загрижени за природата. кавко се правите всички на най-добрите и тоя рокфелер ков ми пише американци не знам си какви![]()
В България да мислиш за природата е невъзможно ! Това го казвам, че е така поне според мене, миреа ти всичко ти е наред ли та си се размислила за природата, мегаламер същата работа. Ами когато хората живеят спокоино тогава ще могат да мислят за природата. Нали ги гледам по телевизията, дигнали зелените знамена и всички протестират ! МИ какво протестирате БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!! Некъв пък даваха, чак щеше да умира милия зарди природата ! Ми протестираи срещу тия дето лъжат народа, тия дето управляват света БЕ куха балумбоТо всичко е леш в целия свят, да не говора за България, та те протести и се притеснили за природата. Ква природа бе, хората живота не могат да си опазят. И ехооооооо не ме разбираите погрешно и аз обичам разходки и да дишам чист въздух...
Но не се правя на много добричкия зардио това. повтарям паск за невнимаващите - тва е смешно да се правиш че обичаш и защитаваш природата в тея времена където живеем. лично мое мнение е това.
А по темата - да им *** маиката на наще улици в града. и да им *** маиката на управниците от толкова години дето не можа да ги оправят в уж китен и прекрасен за всички нас курортен град с големия приз СПА СТОЛИЦА. СПА, СПА, та се оспа и осъмва всеки ден с нова дупка
Назад към Проблемите във Велинград
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта