Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Какво е вашето хоби?

Re: Какво е вашето хоби?

Мнениеот Зарина » 02 Сеп 2010, 06:43

Ами какво да ви кажа за мойто хоби-стремя се да забравя неприятните преживявания и когато ми стане мъчно , веднага започвам да си мисля за щастливите мигове и по-този начин се сещам за други, които съм забравила и веднага ги слагам в "колекцията"
Аватар
Зарина

Мнениеот teodora55 » 24 Авг 2015, 22:42

Аз обожавам да готвя, търся из нета различни рецепти и после ги изпробвам.
Аватар
teodora55

Мнениеот megalamer » 24 Авг 2015, 23:23

teodora55 написа:Аз обожавам да готвя, търся из нета различни рецепти и после ги изпробвам.

Винаги съм се чудел на тези които обичат да готвят - губят часове наред да приготвят нещо, което после се излапва за 4-5 минути... струва ли си труда ? ;-)
Аватар
megalamer

Мнениеот teodora55 » 06 Сеп 2015, 17:50

Разбира се, много хора не го разбират, но самият интерес към нови неща, самата тръпка дали ще се получи, дали хората ще го харесат. Именно излапването набързо, носи удовлетворение на този, който го е приготвил.
Аватар
teodora55

Мнениеот Blind man » 07 Сеп 2015, 09:51

megalamer написа:
teodora55 написа:Аз обожавам да готвя, търся из нета различни рецепти и после ги изпробвам.

Винаги съм се чудел на тези които обичат да готвят - губят часове наред да приготвят нещо, което после се излапва за 4-5 минути... струва ли си труда ? ;-)

Всяко нещо, направено с любов и удоволствие, си заслужава труда. Дали обаче приготвеното винаги става за хапване ... :) Понякога отива в кофата за боклук (на гудето).
Не, просто това, което е тука, да чуя и видя не искам...
Аватар
Blind man

Мнениеот drago » 26 Авг 2017, 15:05

И аз имам доста приятели на които им харесва снимането, един друг път искал с колелото и екшън камерата да снима :D Моето хоби е да чета мисли, сентенции и фрази, както и снимки с мисли, само че във ФБ има само някакви смотани.
Ако си направил добро – скрий, ако са ти направили добро – разкажи
Аватар
drago

Мнениеот dora » 29 Авг 2017, 11:25

Ами напиши някоя от тези мисли, които ти харесват. Защото аз лично се натъквам на много хубави!
Ето тази например на Бонапарт.
Армия от овце, оглавявана от лъв, винаги ще удържи победа над войска от лъвове, оглавявана от овца.
Аватар
dora

Предишна

Назад към Хобита