Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Какво е вашето хоби?
37 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Какво е вашето хоби?
Ами какво да ви кажа за мойто хоби-стремя се да забравя неприятните преживявания и когато ми стане мъчно , веднага започвам да си мисля за щастливите мигове и по-този начин се сещам за други, които съм забравила и веднага ги слагам в "колекцията"
-
Зарина - Мнения: 110
Аз обожавам да готвя, търся из нета различни рецепти и после ги изпробвам.
-
teodora55 - Мнения: 29
teodora55 написа:Аз обожавам да готвя, търся из нета различни рецепти и после ги изпробвам.
Винаги съм се чудел на тези които обичат да готвят - губят часове наред да приготвят нещо, което после се излапва за 4-5 минути... струва ли си труда ?

-
megalamer - Мнения: 3761
Разбира се, много хора не го разбират, но самият интерес към нови неща, самата тръпка дали ще се получи, дали хората ще го харесат. Именно излапването набързо, носи удовлетворение на този, който го е приготвил.
-
teodora55 - Мнения: 29
megalamer написа:teodora55 написа:Аз обожавам да готвя, търся из нета различни рецепти и после ги изпробвам.
Винаги съм се чудел на тези които обичат да готвят - губят часове наред да приготвят нещо, което после се излапва за 4-5 минути... струва ли си труда ?
Всяко нещо, направено с любов и удоволствие, си заслужава труда. Дали обаче приготвеното винаги става за хапване ...

Не, просто това, което е тука, да чуя и видя не искам...
-
Blind man - Мнения: 715
И аз имам доста приятели на които им харесва снимането, един друг път искал с колелото и екшън камерата да снима
Моето хоби е да чета мисли, сентенции и фрази, както и снимки с мисли, само че във ФБ има само някакви смотани.

Ако си направил добро – скрий, ако са ти направили добро – разкажи
-
drago - Мнения: 4
Ами напиши някоя от тези мисли, които ти харесват. Защото аз лично се натъквам на много хубави!
Ето тази например на Бонапарт.
Армия от овце, оглавявана от лъв, винаги ще удържи победа над войска от лъвове, оглавявана от овца.
Ето тази например на Бонапарт.
Армия от овце, оглавявана от лъв, винаги ще удържи победа над войска от лъвове, оглавявана от овца.
-
dora - Мнения: 618
37 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4