Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Автомобили
Re: Автомобили
Ми не помня вече коя година е бил...о-ло 1990-та...
Иначе и японските субару, хонда и тойота ми харесват, карала съм авенсис и ми хареса, но за мен е много голяма.
Има едно сузуки 4x4 нов модел, не му знам точно модела, малко, дамско, харесва ми заради предаването, но не знам как са...
Мисля че е това:
За мен е важно колата да е здрава, не само да има вид.
М-у другото прави ми впечатление че тук колите по автокъщите са по-скъпи от тези в Бг. Как става тая работа не знам, но явно че в Бг колите са с пипан километраж 90 %.
Гледам дизелови WV new beetle в Бг едни пари тук по-скъпи, километрите в Бг все са малко... е как става тая работа?
Тук дизелов автомобил под 150000км. много рядко да намериш, повечето са около 180-200000км. у нас все са по 110, 120000км.
Иначе и японските субару, хонда и тойота ми харесват, карала съм авенсис и ми хареса, но за мен е много голяма.
Има едно сузуки 4x4 нов модел, не му знам точно модела, малко, дамско, харесва ми заради предаването, но не знам как са...
Мисля че е това:
За мен е важно колата да е здрава, не само да има вид.
М-у другото прави ми впечатление че тук колите по автокъщите са по-скъпи от тези в Бг. Как става тая работа не знам, но явно че в Бг колите са с пипан километраж 90 %.
Гледам дизелови WV new beetle в Бг едни пари тук по-скъпи, километрите в Бг все са малко... е как става тая работа?
Тук дизелов автомобил под 150000км. много рядко да намериш, повечето са около 180-200000км. у нас все са по 110, 120000км.
-
mirrea - Мнения: 1741
Ти като си в Германия не ги ли знаеш всички трикове на търговците.
Къде ги гледаш цените на колите в Германия, по автокъщите или по интернет от аутоскаут примерно?
Fifth Gear казват the thing about Golfs is they are just so painfully boring
Тойотите са здрави и ме кефят. Най-добре хибрид, хем икономично хем здраво. Скоро VW да направят нисък клас хибрид ме съмнява.
Къде ги гледаш цените на колите в Германия, по автокъщите или по интернет от аутоскаут примерно?

Тойотите са здрави и ме кефят. Най-добре хибрид, хем икономично хем здраво. Скоро VW да направят нисък клас хибрид ме съмнява.
Bang!
-
e-trn - Мнения: 825
e-trn написа:Ти като си в Германия не ги ли знаеш всички трикове на търговците.

Bitch get a job if you wanna be rich !
-
OPP - Мнения: 397
Е това Сузуки си е като за тебе, щом обичаш малки коли. На мен ще ми е малко, аз си харесвам по-големи и мощни.
Изкефи ме, че са вградили гармински джипиес, поне с картите ще е лесно, че сега за бвм, мерцедес и тойота картите за БГ са зле.
Изкефи ме, че са вградили гармински джипиес, поне с картите ще е лесно, че сега за бвм, мерцедес и тойота картите за БГ са зле.
Bang!
-
Ходихме няколко пъти с един познат търсеше си голф 4 дизел, после търсих мерцедес c220 D купе на друг познат, мерцедес намерихме хубав но голф на тия пари които даваше човека не, той даваше до 5000 евро. не го интересуваше много точно коя година е важното беше да е запазен, но на тия пари нямаше нищо което да не е кошница.Обиколихме Фрамкфурт, Нюрнберг, Кобург, Ерфурт и нищо, после по интернет пак същата работа, по интернет има евтини, но са от Италия, продават ги турци и румънци, т.е. познай на колко километри ще е в действителност, частните обяви бяха малко и бяха скъпи...
Виж с автомобилите които са на по 3-4 години като Мерцедеса който намерихме беше 4 годишен, цената беше като в Бг, но разликата в състоянието от там огромна, този беше купен от пенсионер и направо светеше. Още дори беше в гаранция, на 35 000 км. 15000евро.
Виж с автомобилите които са на по 3-4 години като Мерцедеса който намерихме беше 4 годишен, цената беше като в Бг, но разликата в състоянието от там огромна, този беше купен от пенсионер и направо светеше. Още дори беше в гаранция, на 35 000 км. 15000евро.
-
Има един много смешен трик правят търговците на коли.
Всичко се върти около митичната история за добросъвестния, строг германски пенсионер, който две, три години преди да се пенсионира е карал от тях до работата по 2-3 км. по хубави пътища и като се пенсионирал я оставил в гаража и почти не е карал.
И смешното е че за да докажат, че колата дълго е стояла без да се ползва ти показват "кошер на оси", който са намерили в багажника.
Всичко се върти около митичната история за добросъвестния, строг германски пенсионер, който две, три години преди да се пенсионира е карал от тях до работата по 2-3 км. по хубави пътища и като се пенсионирал я оставил в гаража и почти не е карал.
И смешното е че за да докажат, че колата дълго е стояла без да се ползва ти показват "кошер на оси", който са намерили в багажника.

Bang!
-
mirrea написа:Не поло! Поло нямам аз, а Лупо, то е още по-малко![]()
За колко го взе това Лупо. Един познат в Англия си беше взел Поло или Лупо, не мога да се сетя точно какво беше, но определено беше много малко. Беше го взел за 50 паунда

Bang!
-
аз го взех от Бг за 5700лв. по-миналата година 2008г. на 72000км пише че е със сервизна книжка,ама колко е вярно не знам, но външно и вътрешно много запазено. Тук под 4000 евра ги няма.
А за мерцедеса, той си го взе лично от пенсионера....тук пенсионерите карат най-хубавите и скъпи коли между другото.
А за мерцедеса, той си го взе лично от пенсионера....тук пенсионерите карат най-хубавите и скъпи коли между другото.
-
еми так е ! там пенсионерите в България млади пикльовци ги карат такова коли. а това сузики дето искаш не е лошо за тебе. иначе аз не бих си купил такава кола
Bitch get a job if you wanna be rich !
-
OPP - Мнения: 397