Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Мъжете в България (и Велинград)
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Мъжете в България (и Велинград)
Интересна тема, не бях се замислила. Аз по принцип не обръщам внимание на минаващите около мене и често подминавам близки хора. Така че не съм обърнала внимание на кривокраките и слабокраките мъже по къси панталонки, но както и да се обличат, все ми е едно. На мен ми стига любимият човек, на който държа, да изглежда добре.
-
Симела - Мнения: 529
Симела написа:Интересна тема, не бях се замислила. Аз по принцип не обръщам внимание на минаващите около мене и често подминавам близки хора. Така че не съм обърнала внимание на кривокраките и слабокраките мъже по къси панталонки, но както и да се обличат, все ми е едно. На мен ми стига любимият човек, на който държа, да изглежда добре.
За всеки случай, ако е мъж, не му позволявай да носи къси панталони

-
megalamer - Мнения: 3761
Аз мисля, че всеки може да си носи каквото му е удобно стига да е съобразено с това къде отива. Нищо против късите панталони и поли...отделен е въпросът, че не на всеки отива, но не съм срещала често да се носят от хора, на които не отиват...
Мен лично ме дразнят тези с анцузите по центъра и по кафетата, много селско ми изглежда!
Мен лично ме дразнят тези с анцузите по центъра и по кафетата, много селско ми изглежда!
-
mirrea - Мнения: 1741
Аз нямам нищо против (е с изключения ест.) кой как ходи- чанти-манти, анцузи, къси панталони, ако ще и без панталони..Тук съм се нагледала на какво ли не, че вече съм претръпнала- като се почне от висящата чанта на хилавия врат на някой "мъжкар", гол до кръста, показвайки си тънките пищяли изпод къси гащи...или същите такива индивиди вървящи боси из центъра...или малко по-едрички, но пък безформени 120 килограмови същества, само по бански, но пък гордо затъкнали по един пистолет в банските (може би пък той да им дава тази смелост да втрещяват така околните) и не на последно място опнатите почти до коляно чорапи, а някои обути и със сандалки...
За девойките не говоря, че и там картинката е трагикомична...Вероятно морския въздух освобождава хората от всякакви задръжки
За девойките не говоря, че и там картинката е трагикомична...Вероятно морския въздух освобождава хората от всякакви задръжки

- missmall
megalamer написа:Аз пък сигурно щото съм от старата генерация, изобщо не харесвам мъж с къси панталони, особено тези дето са малко над коленете..
Ооооо, аз също не ги харесвам. Най-обичам 7/8-мите

http://www.ironmaiden-bg.com
4.6.07 BG -2.8.08 GR -10.2.09 SR -14.8.10 HU -15.8.10 RO -16.6.14 BG -30.7.16 RO-24.4.2017 DE -20.7.2018 GR -22.7.2018 BG -10.8.2018 UK -11.8.2018 UK
We are the diamonds that choose to stay coal...
4.6.07 BG -2.8.08 GR -10.2.09 SR -14.8.10 HU -15.8.10 RO -16.6.14 BG -30.7.16 RO-24.4.2017 DE -20.7.2018 GR -22.7.2018 BG -10.8.2018 UK -11.8.2018 UK
We are the diamonds that choose to stay coal...
-
theclansman - Мнения: 2387
missmall написа:опнатите почти до коляно чорапи, а някои обути и със сандалки...
за съчетанието чорапи със сандали забравих

Веднъж видях баща ми така обут и го накарах да се върне и да махне чорапите, малко трудно де, но успях. От тогава не слага чорапи и сандали, както и 3/4 чорап с маратонки, не давам, на мен лично не ми харесва.
-
mirrea - Мнения: 1741
[quote="mirrea"
Веднъж видях баща ми така обут и го накарах да се върне и да махне чорапите, малко трудно де, но успях. От тогава не слага чорапи и сандали, както и 3/4 чорап с маратонки, не давам, на мен лично не ми харесва.[/quote]
Аз отучих моя баща да ги опъва до горе, но поне не ги носи със сандали...
Веднъж видях баща ми така обут и го накарах да се върне и да махне чорапите, малко трудно де, но успях. От тогава не слага чорапи и сандали, както и 3/4 чорап с маратонки, не давам, на мен лично не ми харесва.[/quote]
Аз отучих моя баща да ги опъва до горе, но поне не ги носи със сандали...

- missmall
missmall написа:За девойките не говоря, че и там картинката е трагикомична...Вероятно морския въздух освобождава хората от всякакви задръжки
На жена си и отива и къси панталони/гащи/ и пола да облече, колкото и безформено тяло и крака да има, възприемам ги положително и ми харесват. Но тръгнал някакъв си по къси гащи и с паешки крачета и навирил нос до небето / в нашия град всеки е по-по-най от другите/, а не се вижда от страни каква карикатура е... е това ми е смешно

-
megalamer - Мнения: 3761
То май във всеки град всеки е повече от другия и с тези смешни походки карикатурата е пълна...За жените какво да кажа - все пак тр да се преценя кое как стои на даденото тяло... 

- missmall
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2