Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...
фризьор....
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
фризьор....
Здавейте Сладурани !!! Преди няколко месеца се преместихме да живвем тук така се случи... та ме интересува някъде да има добър фризьор...
- gerincetyyy
Re: фризьор....
Ох... болна тема, но хубава аз във Велинград добър фризьор не знам да има, имаше един грък който работеше в хотел Олимп, но жена му забременя и си отидоха в Гърция, беше много добър със сума ти награди за първи места от конкурси в Европа...сега една приятелка която скоро изкара курсовете при Капанов ме подстригва, но е нова, иначе съм доволна, защото постоянно и мрънкам докато не ме направи добре работи на ДАО-то на 6-я етаж Мира се казва.
Има една фризьорка Наска, салона и е в бившия Камъшит наблюдавах я скоро като подстригва и майка ходи при нея и каза че е доволна... Има и една в х-л Рич, чувала съм че е добра но не съм ходила никога...
Петя-чепино по булеварда малко преди Клептуза, и там не съм била...
Аз ти препоръчвам Наска от тези които знам за подстрижка, за боядисване, прическа, или къдрене не мога да ти кажа.
Има една фризьорка Наска, салона и е в бившия Камъшит наблюдавах я скоро като подстригва и майка ходи при нея и каза че е доволна... Има и една в х-л Рич, чувала съм че е добра но не съм ходила никога...
Петя-чепино по булеварда малко преди Клептуза, и там не съм била...
Аз ти препоръчвам Наска от тези които знам за подстрижка, за боядисване, прическа, или къдрене не мога да ти кажа.
-
mirrea - Мнения: 1741
А къде по точно се намира Наска ?!?!
- gerincetyyy
Ако не познаваш града хвани такси и му кажи да те закара до бившия Камъшит, това е пред старите стълби за "Бор" бул Съединение и Цар Самуил на ъгъла. там има и маникюр и козметик(0т последната също съм доволна)
-
mirrea - Мнения: 1741
някъде срещу Централ ли ? оо или там в еднопосочнаат някъде мм ?
- gerincetyyy
За фризьор добре, а за маникюр-педикюр къде? С масажите и с декорациите и с всичко както си му е реда Не, че не мога и сама ама си е хубаво някой де те поглези
- missmall
Аз не ходя на педикюр. Страх ме е от гъбички.
In order to be irreplaceable one must always be different.
-
kalispera - Мнения: 1591
Еее, ако всичко е по правилата и се дезинфекцира/стерилизира не е толкова страшно
- missmall
Ако, ако....
Особено в България.
Лакирането и декорацията на ноктите на краката е лесно и приятно за повечето жени. Трудната и неприятна част е кисненето, почистването от мъртва кожа, изглаждането с пили и т.н. Именно тази част с удоволствие бих я оставила на някой друг да я свърши, даже бих я проспала, но за съжаление не вярвам, че всичко е дезинфекцирано както трябва.
Особено в България.
Лакирането и декорацията на ноктите на краката е лесно и приятно за повечето жени. Трудната и неприятна част е кисненето, почистването от мъртва кожа, изглаждането с пили и т.н. Именно тази част с удоволствие бих я оставила на някой друг да я свърши, даже бих я проспала, но за съжаление не вярвам, че всичко е дезинфекцирано както трябва.
In order to be irreplaceable one must always be different.
-
kalispera - Мнения: 1591
Виждам доста салони по града за вас дами, но и в почти всеки хотелски комплекс има и фризьор,манакюр, педикюр и др. Чух/от жена ми/ че в хотел,,Клептуз,, има добра маникюристка,казва се Мира . УСПЕХ
- radolag
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2