Тая тема ме кефииииии

Тоя тоя етрн ме разби

Супер е, аз ВИ предлагам, тъй като не пиша много по форума но го следя редовно ! ДАДА и анализирам, напвъм се

та сега предлагам да се включи към темата нещо от сорта като смешни работи свързани с ХОРАТА от форума , божества като миреа и мегагигаламера да решат дали ще пишат ииии чакайте че се омотах нещо - накратко - да се пишат измислени случки или истории свързани с хората от форума ! нещо подобно но НЕ баш (хахах каква красива дума БАШ) като темата на другата мацка където и тя всезнае но ни ми и издразнила още - калиспера, тя пък е тръцга богиня , но както и да е
Аз естествено трябва да съм първия . поне ще опитам та дано се получи...
Дора си вървяла из гората и ненадеино някакси НАМЕРИЛА ВОДАТА

, после повървяла и мегаламер тя срешналА, той и казал - моля ви госпожо като изядете вафлата изхвърлете опаковката на определеното място, изведнаж етрн зел да казва - те това вафли ли са, имат химии и са генномодифицирани, освен това влиаят лошо на здравето . И както си спорели над тях на високо минала летяща чиния - Дора казала - Боже ще ми вземат водата, мегаламер казал - аха не на мене тия номера - това са обръчите на рапъртие , а етрн седял седял и казал - не мисля че това е летяща чиния, обърнете внимание на материалите, вижде сенките, вижте траекторията, физиката не го допуска а и плюс това има една изгоряла крушка... след малко от едно прозорче се показал рокафелер и зел да ръси пари и да вика - зимаите, зимаите има и още - и видял мегаламер и му казал - видя ли бе, видя ли бе справих се с дупките пък и с летящата ми чиния хвърлям и по едно око на озоновия слои.
ехххххххх е това имах предвид. аиде няко друг да измисли нещо подобно и смешно да се посмеем малко