Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

г-н кмете ,кога...

Инфраструктура, мръсни и неподдържани паркове, градини, корупция, управа ...

г-н кмете ,кога...

Мнениеот radolag » 03 Юни 2011, 09:22

Настъпва летния сезон и преди дни освежиха пешаходните пътеки ,което е похвално, но ДУПКИТЕ по улиците си стоят и се разширяват. Кога ще се кърпят дупките, в средата на тур .сезон ,или есента в дъждовете. Това според мен се прави на пролет , ама според ,, старейшините,,a ;fge на града, може и да не се кърпят , или дежурния отговор ,,няма пари,,.....a може дни преди изборите :think:
radolag

Re: г-н кмете ,кога...

Мнениеот blue_shadow » 03 Юни 2011, 10:59

Ами господата от общинската управа изглежда не карат личните си автомобили, а използват служебните и им е все тая през какви дупки се движат! Нас обикновените граждани, които всеки ден си чупим колите, за да си изкараме насъщния кучета ни яли...... Иначе си имаме паяк, налагат се безбожни глоби на "нарушителите", ама пари за дупките не се заделят. Супер, то на есен идат избори и аз сериозно се замислям за кой ще гласувам!
Аватар
blue_shadow

Мнениеот tsartsarov » 03 Юни 2011, 11:38

Г-н кмете,докога в СПА-столицата ще се подвизават цигански конски каруци,ръсещи изпражнения по улиците?ДОКОГА?
tsartsarov

Мнениеот radolag » 03 Юни 2011, 12:48

Те наистина карат само служебните коли, но след изборите ще се наложи да се качат на своите, а за каруците сеещи изпражнения из града и центъра е потресаващо, но нито КАТ, нито община виждат, явно това е атракция за СПА СТОЛИЦАТА
radolag

Мнениеот theclansman » 03 Юни 2011, 13:09

Е вие пък, сега ли точно трябва да се правят дупките, вижте какво хубаво време беше. Трябва да е късна есен, и да е дъждовно, или пък вече да е почнала зимата, та тогава когато дупките са пълни с вода, и да се мине с малкото валяче отгоре, и да се смята въпроса за решен! (същото положение и е по пътя Велинград-Банско, които сега "ужким" няма дупки, но юли-август очаквам отново да се отворят).
Управата, както вече казахте си кара служебни коли, и ги през трибуквието, по какви пътища се движат. Да му мислим ние!
За паяка, отново една "гениална" идея. Вече спя спокойно, само това ни липсваше в града, всичко друго е цъфнало и вързало! ДА трябва да има ред по улиците(паркиране и т.н.), но не мисля че в град като нашия е нужен паяк! (както и синя зона!!!)
За циганските каруци - за съжаление НЕ се движат само тук. И пак за съжаление, колко хора се утрепаха заради тия идиоти, тръгнали с каруците по извънградски път! А "Ушев" седи на поста и дреме за нарушители, обаче явно НЕ забелязва мангалите скапани, движещи се по извънградския път! Но те са богопомазани, мангал да си в България! Колко пъти (неизброими са), ми се е случвало да скачам на спирачките, да влизам в насрещтното платно, за да избегна удар с каруца ( и говорим за нормална скорост 60-70км извънградско, но каруцата като се движи с 5км и идва огромната разлика), колко пъти съм спирал и съм и теглил майните на мангалите, а те ме гледат като паднали от Марс, ама така е една птичка пролет не прави!

Сега дори, някой да от кметството да влезе тук, ще прочете, ще се посмее на простолюдието, и ще забрави :-)
http://www.ironmaiden-bg.com
4.6.07 BG -2.8.08 GR -10.2.09 SR -14.8.10 HU -15.8.10 RO -16.6.14 BG -30.7.16 RO-24.4.2017 DE -20.7.2018 GR -22.7.2018 BG -10.8.2018 UK -11.8.2018 UK
We are the diamonds that choose to stay coal...
Аватар
theclansman

Мнениеот radolag » 04 Юни 2011, 07:38

Ще се посмее още малко и ще дойде при нас, простолюдието .Трябва да има ред в града, но затова има КАТ , а този паяк си е чист рекет на хората
radolag

Мнениеот OPP » 04 Юни 2011, 15:09

няма оправия на тия улици не разбрахте ли!?!?+!? и да пишем и да не пишем се тая :@ ако хванем да се съберем ще е друго ама мах. 10 човека ще се съгласят
Bitch get a job if you wanna be rich !
Аватар
OPP

Мнениеот radolag » 05 Юни 2011, 07:40

Ами айде де, не само да говорим. Да определим дата и в приемен ден на кмета да го посетим ,ама пак се съмнявам с нашето ОВЧЕДУШИЕ, но знае ли човек ... ,, всеки народ си заслужава съдбата,,
radolag

Мнениеот tsartsarov » 06 Юни 2011, 18:54

Бе,то тоя кмет вече свършва,трябва следващия да се подхване с тия проблеми.
tsartsarov

Мнениеот kalispera » 07 Юни 2011, 23:42

Кога са изборите за кмет?
In order to be irreplaceable one must always be different.
Аватар
kalispera

Следваща

Назад към Проблемите във Велинград