radolag написа:За ремонта на бул ,,Съединение,, не може да мрънкаме ,защото е за хубаво,,трай бабо за хубост,, Когато се прави ремонт не може без неудобства....
И е така, и не е така. Не може отсечка по-малка от 2 км (говоря само за участъка от Камъшита до започването на паветата в Чепино) да се ремонтира 4 месеца!!! В някоя нормална държава щяха да са забравили, че е имало ремонт вече, ама тук нали сме България, така че може и догодина да свърши "прословутия" ремонт.
radolag написа:..но като виждаме, че цялата община е в летаргия и града запада е възмутително....
Е та общината за к'во да се интересуват. Гласуват си смешни цени за земя, да може Каферинка да си утрои басейна; гласуват си смешни (ако въобще плащат) туристически такси; гласуват си кой къде да си направи хотелче виличка; откраднаха минералната вода и това е...
radolag написа:...Полицията също само присъствие ,пълно бездействие ,чудят се кой от нас да глобят ,че не е сложил колан или е забравил фаровете все едно сме направили голееемо престъпление .Понеже се познаваме повечето, не съм видял полицай да кара с колан, говорят по тел .и не спазват правилата ,а като видят каруци по парковете и централни улици си обръщат главите въпреки, че има и знаци и кметска заповед . Ние си пишем на тях им дреме и т. н. ...
Ушевите неведнъж съм ги коментирал... Тук си важи с пълна сила възпятото в зората на чалгата - За милиони няма закони, за кокошка няма прошка... Тежкареем пред някой с кола на 15+ години, защото не си е сложил колана, обаче че измислените келешчета с новите коли карат и паркират където и както си искат... Ааа тва е еди кой си познат - няма да го пипаме...
radolag написа:... Всеки народ си заслужава съдбата ,Прост народ слаба държава,,.
Кат ми пееш Пенкеле, кой ли те слуша? С всеки изминал ден се убеждавам, че единствения нормален изход са Терминал 1 и 2...