Страница 1 от 5

ЗАЩО? Топлата минерална вода във Велинград

МнениеПубликувано на: 13 Май 2009, 17:25
от митко
А тя си тече ли тече ....
Ако някой реши да я ползва (за отопление) трябва да плаща!!!
Абе хора, огледайте се малко. Закона бил такъв.
Ами нали тези закони ги пишат хората, за които гласувате?!
Вие избирате тези хора, за да приемат закони във ваша полза.
Не може да ползвате минералната вода, която така или иначе си изтича, но иначе си купувате прескъпо ел. енергия, дърва за огрев и прочие.
Хора от Велинград!!! Няма ли да се обедините и да направите нещо по въпроса?
Моля споделете, какво мислите за този проблем.

Re: ЗАЩО? Топлата минерална вода във Велинград

МнениеПубликувано на: 13 Май 2009, 17:29
от svetlana
Ами тя минералната вода от както се помна все така си истича и на никои не му прави впечатление. Ние сме свикнали да се греем и без нея. Пък и ще излезе много скъпо да се направи с нея парно на целия град.

Re: ЗАЩО? Топлата минерална вода във Велинград

МнениеПубликувано на: 13 Май 2009, 19:36
от ghost
Защото ни е такава калпава държавата ! :evil: И на локално ниво всички управници са едни мазниовци и подлизурковци да им е*а майката :lol: Такъв ресурс като топлата вода тука имаме , такъв дар а се пропилява... ама нали всички искат само да лапат и въбще не ги е за хората..... нямам думи просто :evil: :evil: :evil:

Re: ЗАЩО? Топлата минерална вода във Велинград

МнениеПубликувано на: 13 Май 2009, 22:44
от kalispera
Защо?! Защото избираме прости управници, водени само от личните си интереси да си пълнят гушите. Защото не мислят нито за екология, нито за финасни, нито за хората. А само искат да лапат. Велинград ако впрегне това свое богатство, може да спести милиони левове от отопление и от топла вода за битови нужди. Не вярвам, че ще доживея да го видя това, защото трябва да се сменят поколение, които да еволюират в мисленото и светогледа си.

Re: ЗАЩО? Топлата минерална вода във Велинград

МнениеПубликувано на: 13 Май 2009, 22:54
от e-trn
Основно училище "Христо Ботев" прокараха топла вода преди няколко години.

Тази зима тази вода се заплащаше от училището! :o :o :o
И то на най-високите цени - хотелите и прочие, които ползват минерални води във Велинград плащат по-малко!

*no comment*

Re: ЗАЩО? Топлата минерална вода във Велинград

МнениеПубликувано на: 14 Май 2009, 10:27
от independie
Еми така е... няма оправия. Хората са страхливи и не си отстояват. Иначе има доста хора с минерална вода у тях и нищо не плащат.

Re: ЗАЩО? Топлата минерална вода във Велинград

МнениеПубликувано на: 19 Май 2009, 22:32
от kalispera
Много ми е интересно как има къщи, в които са си прекарали минерална вода и никой не ги закача, нито плащат, нито имат проблеми? Това законно ли е? Явно е законно щом съществува безнаказано. Да взема и аз да си прекарам малко минерална водичка тогава :?:

Re: ЗАЩО? Топлата минерална вода във Велинград

МнениеПубликувано на: 26 Май 2009, 23:23
от rocafeller
Защото са ни управлявали и ни управляват глупаци които не отстояват това което е хубаво за града ни! Един кмет нищо сам по се беси не може да направи. Ама и хората сме си тъпи де, само се говори а ако някой иска да започне някаква инициатива всички свеждат глава - МИШКИ и нагаждачи долни !

Re: ЗАЩО? Топлата минерална вода във Велинград

МнениеПубликувано на: 27 Май 2009, 00:34
от kalispera
Rocafeller, не съм съгласна, че един кмет нищо не може да направи! Може - ако краде по-малко. Ще ви дам два примера за много красиви, поддържани градове в България - изрядни градинки, зеленина, чисти улици и осветление навсякъде. Това са Разград и Стара Загора. А кажете, сега техните общини как успяват с наличния бюджет да поддържат градовете си? А "спа-столицата" стои занемарена??? :twisted:

Re: ЗАЩО? Топлата минерална вода във Велинград

МнениеПубликувано на: 27 Май 2009, 16:10
от rocafeller
kalispera както винаги много знаеш. Няма смисъл да даваш примери с други градове! Казах, че един кмет нищо не може да направи като това се отнася специално до Велинград ! Кажи как да направи като съветниците са решаващи в повечето случаи! А като болшинството от тях са против кмета и идеите му и няма как да стане работата! Лично мое мнение е това де и не претендирам, че разбирам от управление на община и т.н.