Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Транспорт

Re: Транспорт

Мнениеот Krasimir » 17 Май 2012, 20:31

sting написа:Я аз да попитам Бееви:
1. Коя е причината билетът Велинград-София да бъде 15 лв?

И да се опитам сама да си отговоря:
1. Защото се покачиха цените на петролните продукти.
2. Защото инвестицията в нови автобуси трябва да се възвърне за фирмата./Спокойно, няма такива/!
3. Защото автобусите се обслужват перфектно в гаража и с тях се пътува безаварийно.

Като днес, автобусът за София в 13:30 тръгна на време, но пристигна . . . познайте къде?
До София, до преди табела София /да уточня/! И как да се доберем до автогарата? Ами с такси, разбира се. :@

Въпрос към Бееви!
До кога ще продължава това безобразие с цените на билета и с потрошените ви автобуси!
Има ли институции, които да защитят нашите права???

Май пак ще бъде глас в пустинята на бездушието!!! :x

Сама да си отговориш- не можеш защото не ги разбираш.
Билета се покачи защото придобихме на фалиралата фирма ЕЛИНА 3.1 ЕООД микробусите на МЕТАН - 3 бр.2008 г. , които ще возят до София , след основен преглед - намират се в ДАПА -и заради увеличението на дизела.... На който не му изнася- има и алтернативни превози, не съм само аз превозвач - има и таксита , и влак и мн. др. и между другото като цитираш институция , която да те защити - има и тя се нарича ---И З Б О Р не се вози при мен , ама въобще , има и мнооого алтернативи , както казах.
http://www.facebook.com/krasimir.beev - click to my Facebook profil
krasimirbeev@gmail.com - click to send me mail
Аватар
Krasimir

Мнениеот Krasimir » 17 Май 2012, 20:44

sting написа:Очаквах помощ от запознати в чата. Нека пък да им се потърси сметката!

Благодаря на , жалбоподателите пред Комисията на защита на потребителите, поне имам официален отговор от тях, че комисията не е намерила нарушение , нямам и предписание, след този официален отговор от КЗП , реших да изпратя от името на фирмата официално нотариално писмо , с което изисквам жалбата и подписите , на жалбоподателите , за да сезирам прокуратурата за набеждаване или оронване авторитета на фирмата пред орган на властта , и набедителни слова , които не са доказани.И затова във връзка с чл.45 от ЗЗД НЕПОЗВОЛЕНО УВРЕЖДАНЕ

Чл. 45. Всеки е длъжен да поправи вредите, които виновно е причинил другиму.
Ще се изискам имената и подписите на застаналите зад твърденията си и ще се иска някаква отговорност пред съдебната влас.
Аватар
Krasimir

Мнениеот Krasimir » 17 Май 2012, 20:53

theclansman написа:Не знам дали сте забелязали, но от няколко дни из града се движат 2 т.нар маршрутки, за сметка на 2 рейса разбира се (Краси, Красииии, Краси). Не съм имал "удоволствието" да пътувам в тях, но ми изглеждат адски неудобни и си представям, как хората в час пик се натъпкват като дядовата ръкавичка. Най-куриозното, до колкото разбрах (но източника е доста сигурен), в случая обаче е, че въпросните бусчета работят на Метан (пак казвам, може и да греша), а както знаете, тук Метан Станция няма. Така, че нищо чудно, Краси да ги пуска и до Пазарджик, за да могат да заредят ;-)

Точно така , виж и ти си запознат са Метана, а знаеш ли , че метана е 100 % биологичен продукт и е еко, вярно е , но не е вярно че за сметка на 2та автобуса се движат- в града на всеки 15 минути има по един голям автобус - градски , а 2 те маршрутки те кръжат между тях за улеснение- значи в града по линия 1 има 6 автобуса 4 големи и 2 малки - найс а.
А за метана точно пред ДАПА минава главна та тръба на СИТИ ГАЗ и скоро ще има и метан
Аватар
Krasimir

Мнениеот Зайче блато » 17 Май 2012, 20:53

@Krasimir
Ти сериозно ли си истинският "прервозвач"?
Питам, щото не те познавам, нито съм те чувал, ти пък мене сигурно 2 пъти, но не това е важно.
Мисля, че ако наистина си... бизнесменът, дето предлага услугата, то става ясно, защо тази наша... територия, наречена България, никога няма да бъде държава.
Вместо, да си вземеш поука, от това, което клиентите намират за нередно, ти се "пулиш", на всеки, дето е посмял да те критикува. Браво!
Научи се (научете се), че услуга, идва от слугувам. Ти слугуваш на клиентите си, за да печелиш пари. Няма нищо срамно да слугуваш. Срамното е, когато слугуващият се помисли за ТОЙ - богоизбран, недостъпен и мразещ клиентите си.

Неверник-атеист съм, но няма как да не възкликна: Боже пази България! Въпреки че е късно, много късно.
Зайче блато

Мнениеот Krasimir » 17 Май 2012, 20:59

Зайче блато написа:@Krasimir
Ти сериозно ли си истинският "прервозвач"?
Питам, щото не те познавам, нито съм те чувал, ти пък мене сигурно 2 пъти, но не това е важно.
Мисля, че ако наистина си... бизнесменът, дето предлага услугата, то става ясно, защо тази наша... територия, наречена България, никога няма да бъде държава.
Вместо, да си вземеш поука, от това, което клиентите намират за нередно, ти се "пулиш", на всеки, дето е посмял да те критикува. Браво!
Научи се (научете се), че услуга, идва от слугувам. Ти слугуваш на клиентите си, за да печелиш пари. Няма нищо срамно да слугуваш. Срамното е, когато слугуващият се помисли за ТОЙ - богоизбран, недостъпен и мразещ клиентите си.

Неверник-атеист съм, но няма как да не възкликна: Боже пази България! Въпреки че е късно, много късно.

Приятел , и ти ли не ги разбираш работите бе човек, гледай на нещата по мащабно , и какво лошо съм казак , че никой насила не го карам да се вози при мен,и всеки има избор- всеки ден получавам поздравителни картички и писма от граждани за коректните превози и отстъпки, на фона на недоволните от този форум са 0.01 % към 100
Аватар
Krasimir

Мнениеот Krasimir » 17 Май 2012, 21:03

Ако някой има желание за отстъпки при конкретни дестинации , на никой не съм отказал отстъпки , като за София от 15 на 9 лв. и други дестинации, на много хора ,които са дошли при мен , никой не съм върнал и всеки е доволен.
Аватар
Krasimir

Мнениеот Зайче блато » 17 Май 2012, 21:16

@Krasimir

Не съм ти "приятел", и никога няма да бъда, така че зарежи фамилиярничето, макар да е "само" форум.. И по "онова" време, и по "новото", вие не сте били никога в полезрението ми на приятелство, въпреки, че и тогава "бехте" и сега "сте".
Ако си разбрал поне 20% от написаното (от мен), то поне се замисли- нищо повече.

Истинските клиенти са и тези 0,01%, защото и те имат семейства, приятели, познати- смятай процентите и с тях- градът е изключително малък.

Все едно- истински бизнесмен, никога не би писал тук. Би чел, би се поправял, би взел поука, тоест би правил услугата си по-желана, но ти не си такъв.
Зайче блато

Мнениеот megalamer » 17 Май 2012, 21:17

Krasimir написа:Ако някой има желание за отстъпки при конкретни дестинации , на никой не съм отказал отстъпки , като за София от 15 на 9 лв. и други дестинации, на много хора ,които са дошли при мен , никой не съм върнал и всеки е доволен.

Ех Красимире... по принцип съм на твоя страна, но тук ще се съглася със Зайче Блато - защо всеки трябва да идва лично при теб и да моли за отстъпка все едно си Господ, а тези отстъпки не се регламентират по някакъв начин?
Иначе все едно аз ако реша да си купя лицензирано копие на Windows 7, да ходя да се моля на Бил Гeйтс да ми го даде по-евтино....
Аватар
megalamer

Мнениеот Krasimir » 17 Май 2012, 21:25

megalamer написа:
Krasimir написа:Ако някой има желание за отстъпки при конкретни дестинации , на никой не съм отказал отстъпки , като за София от 15 на 9 лв. и други дестинации, на много хора ,които са дошли при мен , никой не съм върнал и всеки е доволен.

Ех Красимире... по принцип съм на твоя страна, но тук ще се съглася със Зайче Блато - защо всеки трябва да идва лично при теб и да моли за отстъпка все едно си Господ, а тези отстъпки не се регламентират по някакъв начин?
Иначе все едно аз ако реша да си купя лицензирано копие на Windows 7, да ходя да се моля на Бил Гeйтс да ми го даде по-евтино....

Виж, ние сме малък град - всички се познаваме , какво лошо има да дойдеш ако ме познаваш и ако си благоразположен към мен за отстъпка, аз си търся отстъпки при всичко, например за 9 номера към глобул ми дадоха на 5 номера в групата по 4000 безплатни минути към всички оператори при такса от 19.60.
на много учители на много пенсионери и студенти правим отстъпки, както и на граждани желаещи това. Все пак сме частна фирма позволено е това, казва се промоция-индивидуална.
Аватар
Krasimir

Мнениеот Krasimir » 17 Май 2012, 21:27

Krasimir написа:
megalamer написа:

Виж, ние сме малък град - всички се познаваме , какво лошо има да дойдеш ако ме познаваш и ако си благоразположен към мен за отстъпка, аз си търся отстъпки при всичко, например за 9 номера към глобул ми дадоха на 5 номера в групата по 4000 безплатни минути към всички оператори при такса от 19.60.
на много учители на много пенсионери и студенти правим отстъпки, както и на граждани желаещи това. Все пак сме частна фирма позволено е това, казва се промоция-индивидуална.

Вас ви дразни курса до София, а знаете ли ,че от 1997 г. 60% от пътуващите за София по линията са Софиянци
Искам да се качиш на централна автогара в София и да пътуваш от Сф. за Пловдив- ще ти вземат 19 лв. в едната посока , и то автобуса се движи само по магистрала без ДУПКИ ДО ПЛОВДИВ.
Аватар
Krasimir

ПредишнаСледваща

Назад към Всичко за града