mirrea написа:Мислиш ли, че могат да мислят повечето хора...
Абсолютно НЕ могат! На принципа СМЕ (защото всички в даден случай сме се водили по стадото), Ние сме овце...
mirrea написа:Напоследък си мисля, че мината и теснолинейката могат да се свържат. Ако се случи мината да се отвори, може теснолинейката да превозва до Септември отпадъците, така няма да има задръстване от камиони по дефилето, ще е по-евтино и теснолинейката ще има товарни превози отново.
Едва ли ще стане това. Товарни превози по теснолинейката не вървят от 2004г., като през цялото това време можеше да се използва ЖП транспорта да се превозват дървени материали (в готов и/или суров вид) и още куп други работи, обаче както виждаш, си пъплят камиони.
megalamer написа:Велинградчани за да избягнат ужасната перспектива да се лишат от титлата "Спа столица на Балканите"...
То щото сме една "столица" за чудо и приказ направо. Пу пу пу...
megalamer написа:...с протестите си лишават стотици семейства от високия район от възможността поне един член от семейството да има някаква работа...
Много точно казано, ама нали са се събрали все "експерти" начело с Златьо, дето хал хабер си няма от геология, минно дело и всичките производни нам науки. Ама нали трябва да се изкаже с "компетентно" мнение. Виждаш ли, ако се почне с мината, щяло да има земетресения, защото било земетръсен район. Е по-малоумно изказване от много време не бях чувал (беше го казала, някаква професорка, дето трябва да си хвърли дипломата на секундата заради това изказване). Ама поне ме разсмя.
Щяло да замърси водата. Коя вода, осраната река ли, дето заСПА столицата трови с говната на туристите, защото е много сложно да се построи пречиствателна станция на изхода на града ли? А минералната вода, дето я откраднаха хотелите и за жителите остана усмивка по радиото.... Ай да не казвам през къде ме е, че Сульо Пулев от еди къде си, няма да си плацика гъзърете у СПАту.
megalamer написа:...Изброяват се стотици евентуални и въображаеми опасности от мината... ми то по тази логика дайте да вземем да се самоубием, защото Земята може да се сблъска с комета или огромен метеорит ...
Ами да, ето маите не познаха за 22.12.2012, ама днес пак е 22.12... дай да се гръмнем, защото може пък видиш ли да са им избягали 2 години и всъщност да няма утре...