megalamer написа:Аз не съм виждал до сега циганин да натовари каруца с боклук от Анезица или от Асфалтова база и да го закара до линията, а ти?
А колкото до помаците - под всяка новина на сайта независимо на каква тема е, коментариите са за некадърния ни кмет, за помашкия град и за това че помаците са го избрали... За това ги включих и тях - непременно са виновни - ако не за боклука, то за кмета... и никога няма да се оправим, ако постоянно търсим в другите виновник за проблемите си...
Добре бе, Мегаламер - имам ти някакво уважение, въпреки че не те познавам лично, но понякога имам чувство, че разговарям с 5 годишно дете....
ДА - и аз не съм виждал цигани да изхвърлят боклуци до линията - поне не тези от Анезица, но искаш да кажеш, че циганите не хвърлят боклуци в реката ли? Не си ли ходил покрай Анезица, пък и в нея, та да видиш какво е? В базата не си ли ходил? В други гета в страната? През Факултето да си минавал - а там е входа към столицата ни по релсов път от Гърция.....
Не казвам, че българите не мърсим - дори напротив. Не веднъж съм писал, че ми е писнало да гледам как малки, а и големи, си изхвърлят боклуците по тревата в парковете, и на какви ли не други места. Преди година, две мисля, че и тук във форума бяхме засегнали темата с изхвърлените боклуци от старата автогара в реката (Краси, Краси...) и още куп други.... Всички мърсим.... Българи, цигани, помаци... всички...
Въпроса тук не е кой мърси, и кой не... Въпроса е, че няма наказани!!!