Страница 1 от 1

"Чепинец" остава без треньор, Д. Муртин напуска

МнениеПубликувано на: 10 Юли 2010, 19:00
от petronii
Току-що научих, че ФК "Чепинец" е останал без треньор. Д. Муртин и синовете му, които му помагаха, са се отказали да бъдат треньори заради непрекъснатите финансови проблеми, които съпътстват отбора години наред. Те не желаят да работят и със сегашното ръководство на клуба. Ситуацията е тревожна и сега трябва да се намеси Общината, защото клубът е общински. От дълги години политиката по отношение на футбола във Велинград е погрешна и сега ще берем горчивите плодове на това безхаберие. Жалко и дано все пак се намери начин отборът да го има!

Re: "Чепинец" остава без треньор, Д. Муртин напуска

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2010, 21:07
от e-trn
Муртини как са издържали и толкова време да се занимават с тоя отбор. Според мен спорта е изключително важно нещо, но когато всеки човек го практикува, за отборния спорт и представителния спорт, в този момент на криза не вярвам Общината да намерят пари, особено с неблестящите постижения на местното отборче, които съвсем директно отразяват отношението на общината към отбора и отношението на гражданите от Велинград - нямат мотивация, нямат и финансова подкрепа.

Re: "Чепинец" остава без треньор, Д. Муртин напуска

МнениеПубликувано на: 12 Окт 2015, 12:26
от Blind man
"Чепинец" да не са сключи договор за спонсорство с някой азиатски букмейкър? За един приятел питам, че го влекат залаганията на сигурни мачове с високи коефициенти.

Re: "Чепинец" остава без треньор, Д. Муртин напуска

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2015, 17:26
от todor_tsanov
футбола във Велинград отдавна трябваше да бъде закрит за да се развиват другите спортове, винаги е носен на ръце и всичките пари бяха за него, аз съм един от многота който трябваше да играем в други градове, дано този път го закрият ама въобще имали футбол в България.