4itatel написа:ghost, a Vie zashto si pozvoliavate da se obrashtate kam men na "ti"?! Darja na distanciata!
A shto se otnasia do kirilicata, kakvi sa tezi ograni4enia tuk?! Ne Vi li drazni pove4e negramotnostta na niakoi iz foruma, makar i na krilica?! Az li4no biah izumena, 4e dori i potvarditelniat e-mail, koito polu4ih pri registriraneto si tuk vav foruma, beshe kraino negramoten (" ... v Velingrad" i pr.)! Vzemete i vsi4ko, koeto Vi drazni, go iztriite. Ne znam v roliata na kakav se iaviavate tuk, no dori i administrator da ste, ne Vi razbiram. Vseki balgarin moje da raz4ita i razbira napisanoto na balgarski, no s latinski bukvi. Oshte pove4e i v Balgaria, vkl. i Velingrad vaji svobodata na slovoto i pe4ata. Otmina vremeto na cenzurite! Siakash tova e edinstveniat forum, 4e si pozvoliavate i da me zaplashvate sas "sankcii"... Vsi4ko dobro Vi jelaia, az niama da pozvolia, Vie da mi nalagate kak i kakvo da pisha!!
Нека не издребняваме. Потвърдителният email, който сте получили, е автоматично генериран от форум системата. Форум софтуерът обаче не е български и не използва български граматически правила. Шаблонът е "Добре дошли в {ИМЕ_НА_ФОРУМ}". Сама може да се досетите от къде произлиза тази "крайна неграмотност". Не може да коментираме "и пр." частта, но преводът на форумната система е правен от Йоан Арнаудов (пише го най-отдолу на всяка форум страница). Може да се свържете с него през интернет страницата му и да изкажете недоволството си там. Ghost не Ви е налагал какво да пишете. Няма операционна система (поне от най-често ползваните - Windows, Linux, MacOS), която да няма възможност за писане на кирилица. Ако не Ви е удобно да пишете с кирилизатор се обърнете към нас с повече детайли за операционната Ви система, за да Ви обясним как може да пишете на кирилица.