mirrea написа:theclansman написа:-предимно точно в такива сервизи ходя в града, но не новооткрити, а при хора на които знам, че мога да се доверя.
Кой добър майстор можеш да препоръчаш? Нека се знае от кои сме доволни...
хех, сега ще излезе, че правя реклама, ама...
за ел. компоненти по колата, ходя при Коцето в Зайче Блато - разбира си от работата, и до колкото знам, е ходил даже и на стаж в БМВ или Мерцедес (не мога да се сетя точно) фабриката в Германия
за свещи и разни компоненти свързани с тях, ходя при - забравих му името, но живее и работи точно срещу Беевата Бензиностанция на бул. "Съединение"
по едно време имах проблеми със стартера, отстрани ми го, а и съм доволен от - и неговото име забравих (доста съм зле с имената

за ходова част - шарнири, пружини, биалетки.... съм ходил в 2-та сервиза до завод Роботика. От работата съм доволен, но частите ги дават малко скъпо, особено за японски автомобили (карам Мазда)
за смяна на съединител с компонентите му - ходих при Тодор Шейнов, и съм доволен
за монтаж/демонтаж и купуване на гуми ходя в сервиза до станция Тотото - до сега, все от там пазарувам нови гуми и съм доволен
за смяна на ауспуси, гърнета, хидравлични маркучи - ходя при комшиите

Абе с 2 думи - баси майката, като теглиш чертата си излиза бати лукса да караш кола в България...