kalispera написа:Особено риба
риба - само цаца, или на скара. иначе пари да ми даваш, няма да я ям

kalispera написа:Особено риба
mirrea написа:Дам рибата е полезна, и на мен не ми е от любимата храна но 2 пъти в седмицата задължително. Виж за морски деликатеси умирам, октопод, скариди, каламари, стриди, раци...тях се научих в Гърция да ги ям, никога не бях предполагала, че ще ми харесат толкова много, може би защото в Бг. тези продукти се продават замразени и не са ми харесвали, а разликата във вкуса е огромна.
megalamer написа:Много харесвам всякакъв вид риба, а тези деликатеси които си изредила не съм опитвал, нещо ми е гадно като ги гледам суровиИ защо ли имам чувството, че си се върнала във Велинград ?
mirrea написа:megalamer написа:Много харесвам всякакъв вид риба, а тези деликатеси които си изредила не съм опитвал, нещо ми е гадно като ги гледам суровиИ защо ли имам чувството, че си се върнала във Велинград ?
Да изглеждат гадно, но колкото гадно изглеждат толкова са и вкусни, опитай някой път, но в Бг. няма от тях в прясно състояние![]()
Не съм се върнала за съжаление във Велинград. Засега за май месец се очератва идване чак
megalamer написа:А за това дето си мисля че си се върнала, то е щото прочетох една обява на сайта от Мира, която дава уроци по английски, гръцки и немски и си казах, че няма начин да не си ти това - прекалено много съвпадения има и в името, и в езиците
kalispera написа:Рибата и морската храна са изключително полезни заради високото съдържание на протеини и омега мазнините.
kalispera написа:Ами! Скъпи са навсякъде. В Гърция също е доста скъпо да ядеш морски дарове в ресторант.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта